Είμαστε οι Πλειάδιοι και έχουμε ένα μήνυμα για εσάς


~ Η αποστολή της ύπαρξης μας ~ 20/05/2012. Η επερχόμενη Έκλειψη του Ηλίου τα ξημερώματα της 21 Μαΐου (4:30 το πρωί) πλησιάζει πολύ γρήγορα και.... είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να σας φανερωθούμε για πρώτη φορά μετά από χιλιάδες χρόνια.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη είναι ένα δώρο το οποίο περιμένουμε να σας δώσουμε με ανυπομονησία και το οποίο θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στον κόσμο σας. Σε κάθε μεριά του πλανήτη ανοίγουν αστρικές πύλες εδώ και εκεί και η ενεργειακή ώθηση του πλανήτη σας από την ευθυγράμμιση του με τον Κεντρικό Ήλιο, το δικό σας ήλιο και τη σελήνη θα έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση μίας πολύ σημαντικής πύλης (Aden..!;;;) η οποία θα είναι απαραίτητη για την Ανέλιξη σας στην 5η Διάσταση. Η ενεργοποίηση αυτής της πύλης δεν είναι κάτι που θα περάσει απαρατήρητο καθώς θα πυροδοτήσει πολλές αλλαγές οι οποίες θα γίνουν εμφανείς στο άμεσο μέλλον.

Πολλά πράγματα συμβαίνουν και πολύ περισσότερα θα αποκαλυφθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν γνωρίζατε τι έχει γίνει και τι γίνεται ακόμα και τώρα πίσω από το matrix... δεν θα μπορούσατε να συλλάβετε ολοκληρωτικά το μέγεθος αυτής της "επιχείρησης" γιατί είναι πραγματικά κολοσιαία. Για αυτό το λόγο σας μεταφέρουμε πληροφορίες με μέτρο ούτως ώστε να μπορείτε να τις επεξεργαστείτε και να αποφύγουμε κάποια πιθανή υπερφόρτωση του νευρικού σας συστήματος.
Ποια είναι η ουσία της ευθυγράμμισης του κόσμου μας, τις Πλειάδες δηλαδή, με τον Πλανήτη σας, τον Ήλιο και τη Σελήνη;;; Αυτή η ευθυγράμμιση συμβαίνει πολύ σπάνια και η συστοιχία αυτών των ουράνιων σωμάτων σε μία ευθεία θα προκαλέσει μία συγκεκριμένη περιστροφή του άξονα της Γης. Με αυτή την περιστροφή θα ενεργοποιηθεί μία αστρική πύλη που θα επιτρέψει την μετάβαση σας στην 5η Διάσταση. Έτσι είναι υψίστης σημασία αυτό που θα συμβεί ενεργειακά αυτή την ημέρα. Εμείς θα διευθύνουμε όλες τις παραμέτρους με πολύ προσοχή και ελπίζουμε στη δική σας συνεργασία με το να συντονιστείτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενεργειακά και να οραματιστείτε την πνευματική σας εξέλιξη καθώς και τις αλλαγές που θέλετε να συμβούν στον πλανήτη.
Σας προτείνουμε να διαλογιστείτε και να συγκεντρωθείτε στο Τσάκρα του κρανίου σας ώστε να "ανοίξει" ενεργειακά καθώς και στο Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (επίφυση) επιτρέποντας στις ενεργειακές πληροφορίες που σας στέλνουμε να εισέλθουν κατευθείαν στην Ύπαρξη σας και την καρδιά σας καθώς η καρδιά σας είναι το κέντρο της Ύπαρξης σας και όχι ο εγκέφαλος σας όπως πολλοί πιστεύετε. Μετατρέψτε αυτή την ενέργεια σε ΑΓΑΠΗ για τον εαυτό σας και στείλτε την σε όλους τους ανθρώπους του κύκλου σας καθώς και στην ίδια τη Γη. Με αυτό τον τρόπο η Αγάπη και η ενέργεια αυτή θα διασκορπιστεί ακόμα και σε αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αφυπνιστεί.

Νιώστε πως γίνεστε ελαφρύτεροι και ότι ρέετε μαζί μας ως ΕΝΑ στην Πηγή της Ζωής. Αυτό αγαπημένα μας αδέρφια είναι η Ανάληψη, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Για πολλούς ανθρώπους είναι ακατανόητο τι είναι η Ανάληψη και είναι αρκετά δύσκολο για εμάς να σας εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες καθώς το σύμπαν λειτουργεί με πολύ μεγάλη πολυπλοκότητα και εκφράζεται μέσα από αμέτρητες ενέργειες οι οποίες όλες προέρχονται από την Πηγή της Ύπαρξης, διαχωρίζονται και μετά ενώνονται πάλι ανά μεταξύ τους με όλες τις υπόλοιπες σε μία αδιάκοπη διαδικασία. Αυτό που θα αντιληφθείτε όλοι σύντομα είναι ότι η Ανάληψη είναι μία πανέμορφη διαδικασία η οποία είναι μη αναστρέψιμη. Πείτε αντίο στη θλίψη, τον πόνο, το φόβο και στις χαμηλότερες δονήσεις καθώς δεν θα υπάρχουν πλέον στην εμπειρία σας και δε θα είναι μέρος του κόσμου σας. "Απολαύστε" τις τελευταίες ημέρες που σας έχουν απομείνει στην 3η Διάσταση η οποία καταρρέει αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο. Να είστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι και συνεχίστε να ζείτε όπως ζούσατε και πριν καθώς δε θα χρειαστεί να περιμένετε άλλο για τις αλλαγές.
Η ευθυγράμμιση του κόσμου σας με τις Πλειάδες σας μεταφέρει όλους ένα μεγάλο βήμα μπροστά καθώς και ένα βήμα πριν την Ανάληψη στην 5η Διάσταση. Για αυτό λοιπόν δεχθείτε όση μπορείτε περισσότερη από την Αγάπη και την Ζεστασιά μας και μετατρέψετε την σε Αγάπη και Χαρά για τον εαυτό σας και όλο τον υπόλοιπο κόσμο καθώς και για τον ίδιο σας τον πλανήτη.
E-MAIL
http://www.katohika.gr

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτα τα γραφούμενα είναι απο την Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012. Σημερα Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 εχει συμβει κάτι καλύτερο??? Λέω εγω τώρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'