Μεγάλη Ανακάλυψη: Η πρόβλεψη των σεισμών είναι πλέον εφικτή

Η αποκάλυψη ήρθε από τον καθηγητή σεισμολογίας Άκη Τσελέντη ο οποίος είπε πως ήδη έχουν εγκατασταθεί πέντε σταθμοί με πολύ καλά αποτελέσματα. Οι Σεισμοί, ένα φαινόμενο που πλήττει την Ελλάδα συνεχώς φαίνεται ότι μπορεί υπό προϋποθέσεις να προβλεφθεί. Ήδη Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει όπως είπε δύο τρόπους που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόβλεψη.


Ο ένας τρόπος για πρόβλεψη σεισμών έρχεται... από το εξωτερικό, αλλά από την ομάδα ΒΑΝ του Έλληνα καθηγητή Βαρότσου, που κατάφερε να εντοπίσει ενδείξεις της μεγάλης δόνησης που έπληξε το Μεξικό. Οι Σεισμοί ωστόσο είναι ένα φαινόμενο που και εντός των συνόρων είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να προβλεφθεί με βάση τις παρατηρήσεις στην έκκληση Ραδόνιου.

Διαβάστε επίσης
• 336 νεκροί και 4000 τραυματίες από τον σεισμό 7.3 στα σύνορα Ιράν-Ιράκ
• Το ηφαίστειο στην Ισλανδία απειλεί την πατρίδα μας την Ευρώπη με τεράστιο σύννεφο στάχτης
• 6.6 Ρίχτερ τελικά ο σεισμός στην Κω -Είχε ισχύ όσο 3-4 ατομικές βόμβες (ΒΙΝΤΕΟ)


Τι είναι το ραδόνιο
Το Ραδόνιο είναι ένα ευγενές αέριο, ένα ραδιενεργό χημικό στοιχείο, άχρωμο και άγευστο, το οποίο προέρχεται από τη φυσική διάσπαση του Ραδίου που υπάρχει στο έδαφος και τα πετρώματα της γης.

Η αποκάλυψη για την πρόβλεψη σεισμών στην Ελλάδα
Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ, αυτή τη στιγμή το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναπτύσσει ένα δίκτυο με ραδόνια.

Όπως είπε ο καθηγητής έχει αποδειχθεί ότι το ραδόνιο πριν από μεγάλους σεισμούς δίνει κάποια σημάδια.

Υπάρχουν λοιπόν οι ενδείξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόβλεψη και αυτό καθώς όπως είπε ο Άκης Τσελέντης έχουν ήδη τοποθετηθεί πέντε τέτοιοι σταθμοί, είναι όπως είπε ειδικές συσκευές από τη Ρωσία και ως τώρα υπήρξαν πολύ καλές επιτυχίες.

Ο καθηγητής δεν ανακοίνωσε ποιες ήταν οι επιτυχίες που υπήρξαν σε επίπεδο πρόβλεψης ωστόσο αποκάλυψε ότι οι ενδείξεις από το Ραδόνιο έρχονται μέρες πριν την εκδήλωση του σεισμού.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'