Επιβραύβευση για τον Εφοριακό με τα σταυρόλεξα -Τον στέλνουν ως καθηγητή στην Ακαδημία Εφοριακών

Μια απίστευτη εξέλιξη επιφύλασσε η υπόθεση του υπαλλήλου της ΔΟΥ Ηρακλείου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξα εν ώρα εργασίας. Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο τον αποσπά στην Ακαδημία Εφοριακών μάλιστα ως καθηγητή. Προφανώς χρειάζονται δάσκαλο στα σταυρόλεξα και οι υπόλοιποι εφοριακοί. Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" προκαλώντας σάλο πανελλαδικά.


Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως γίνεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθούν τα συμβαίνοντα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας "πιάστηκε" να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας από πολίτη, ο οποίος τον φωτογράφησε. Μάλιστα - σύμφωνα με την καταγγελία - περίμενε ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Μετά το σάλο που προκάλεσε πανελλαδικά η ανάρτηση της φωτογραφίας το neakriti.gr αναφέρει πως το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση Ακαδημία Εφοριακών.

Διαβάστε επίσης
• Ελλάδα 2017: Ο Σουρεαλισμός μιας κοινωνίας που καταρρέει
• Οι Δήμοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης ετοιμάζουν τα αποτεφρωτήρια τους
Δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο στο Βατοπέδι -Εφραίμ: «Ευχαριστούμε το Θεό και την Παναγία για την αίσια έκβαση της υποθέσεως»

Μετά την αλγεινή εντύπωση που δημιούργησε στους περισσότερους φορολογούμενους πολίτες η δημοσίευση της φωτογραφίας, η οποία, όπως έγινε γνωστό, είχε ως αποτέλεσμα και την παρέμβαση του γενικού γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, η νέα είδηση για την απόσπαση του εν λόγω υπαλλήλου στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία έκανε έξαλλο τον κ. Πιτσιλή, ο οποίος ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και κυριολεκτικά εξερράγη! Μάλιστα, φέρεται να είπε μόλις το πληροφορήθηκε: «Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου; Τέτοια χατίρια δεν πρέπει να γίνονται».

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η τελική υπογραφή για τις αποσπάσεις, όπως δηλαδή και για την απόσπαση του εν λόγω υπαλλήλου στην Ακαδημία Εφοριακών, θα πρέπει να μπει από τον κ. Πιτσιλή.

Ο διευθυντής της ΔΟΥ Ηρακλείου κ. Μανόλης Ρολάκης απάντησε πως δεν ήταν ενήμερος για την απόσπαση του υπαλλήλου της υπηρεσίας στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία ως καθηγητή, λέγοντάς μας συγκεκριμένα: «Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που μου λέτε. Το μαθαίνω από εσάς. Απλά κάνω μια έρευνα να δω τι έγινε με το σταυρόλεξο».

Κι ενώ το θέμα έχει πάρει πανελλαδική έκταση, ούτε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης κ. Παύλος Σφακιανάκης γνώριζε κάτι για το αίτημα απόσπασης του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Υπενθυμίζεται ότι τη φωτογραφία του  υπαλλήλου τράβηξε αγανακτισμένος πολίτης, ο οποίος βρέθηκε στην Οικονομική Υπηρεσία Ηρακλείου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είδε τον εφοριακό να λύνει... σταυρόλεξο, ενώ οι φορολογούμενοι με αγωνία και φυσικά πολλά νεύρα περίμεναν να εξυπηρετηθούν. Έβγαλε το κινητό του και πάνω στον εκνευρισμό του για το θέαμα που αντίκριζε. απαθανάτισε τη στιγμή, με τη φωτογραφία να κάνει το γύρο της χώρας. Ήταν 30 Ιουνίου, ώρα 10 το πρωί, σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη. Στα γραφεία της Υπηρεσίας εκείνη την ώρα βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι. Οι δύο κυρίες, όπως είπε, εξυπηρετούσαν τους πολίτες, ο τρίτος όμως, που φιγουράρει στη φωτογραφία δοκίμαζε τις επιδόσεις του στο σταυρόλεξο.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'