Βόμβα δώρο από τη Ραχήλ Μακρή -Οι 7300 Έλληνες της λίστας του Παναμά

Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή δημοσιοποιεί την λίστα του Παναμά με τους 7300 Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εθνικούς εργολάβους, συνδικαλιστές, προέδρους επιμελητηρίων, καναλάρχες,  επαγγελματίες, γιατρούς κλπ.


Η πρώην βουλευτής αναφέρει τα εξής:

"Αυτή είναι η λίστα του Παναμά με τους 7300 Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εθνικούς εργολάβους, συνδικαλιστές, προέδρους επιμελητηρίων, καναλάρχες, που έβγαζαν ανακοινώσεις για το μένουμε Ευρώπη, επαγγελματίες, γιατρούς κλπ (συνήθως μέσω γονέων και συζύγων), που εμφανίζονται να δραστηριοποιούνται στον ΠΑΝΑΜΑ, άλλοι ως μέλη ΔΣ, άλλοι ως Ιδιοκτήτες-Μέτοχοι, άλλοι ως δικηγόροι (αν και οι δικηγόροι του Παναμά ο Juergen Mossack και ο Ramon Fonseca πήγαν φυλακή για «εξυπηρέτηση» και διευκόλυνση στην απόκρυψη των κλεμμένων.

Αυτή είναι η λίστα είναι μια ευγενική χορηγία σε όλους τους Έλληνες.

Διαβάστε επίσης
• 400 Έλληνες με 223 offshore στις λίστες των Panama Papers
• Στη φόρα όλα τα ονόματα των Panama Papers
• Νέα Βόμβα -Αναρτήθηκε μέρος των Panama Papers στο διαδίκτυο

Λίστα που δημοσιοποιούμε και δεν κρατάμε για να ντιλάρουμε και να γινόμαστε εκδότες εφημερίδων εθνικών εργολάβων, κουμπάρων υπουργών και συγκυβερνήτες και υπουργοί.

Η λίστα δημοσιοποιείται καθώς έχουμε απωλέσει κάθε εμπιστοσύνη στην βρώμικη δικαιοσύνη της χώρας, που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι τα μισθολόγια τους των χιλιάδων ευρώ, που έβαλε στο αρχείο κάθε υπόθεση που της πήγαμε προστατεύοντας λαμόγια πολιτικούς και ολιγάρχες της χώρας.

Που μας απαγόρευσε την είσοδο στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της χριστουγεννιάτικης ληστείας των αποθεματικών της ΕΥΔΑΠ.

Σημείωση:

Δεν σημαίνει ότι είναι όλοι ΚΛΕΦΤΕΣ, στην ΛΙΣΤΑ του ΠΑΝΑΜΑ. Ωστόσο, για να μην είναι θα πρέπει να τις έχουν δηλώσει στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Μέσα στην λίστα που δημοσιοποιούμε θα δείτε με ενδιαφέρον καναλάρχες που σας ταΐζουν σανό από το πρωί μέχρι το βράδυ για νομίσματα και συνθήκες Κολομβίας εάν δεν αποδεχτείτε μνημόνια και μέτρα και λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ γόνους πολιτικούς.

Μαζί τα τρώγανε, μαζί τα βγάλανε σε εξωτικά νησιά και φορολογικούς παραδείσους την ώρα που ψήφιζαν φοροληστεία, με τις ευλογίες του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας και των ελληνικών αρχών.

Μαζί βγάλανε 60 δις την ώρα που πιάνανε καστανάδες και σε βομβάρδιζαν με ανοησίες για εξόδους από νομίσματα και ελλείψεις σε χαρτί τουαλέτας.

Όταν έκλειναν τις τράπεζες του 95% των Ελλήνων καταθετών που δεν ξεπερνούσαν τις 10.000€. Όταν φυγάδευαν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης από τις τσέπες των κορόιδων Ελλήνων φορολογουμένων σε εξωτικούς παραδείσους αφήνοντας τες κουφάρια και ζητώντας και άλλα για να μην χρεοκοπήσουν οι τραπεζίτες.''

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'