Επανάσταση των Μηχανών: Ρομπότ τρελάθηκε κι έστειλε έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Τα ρομπότ επιτίθενται. Όχι δεν είναι ψέμα, τα ρομπότ έχουν ξεκινήσει την επανάστασή τους... ή τουλάχιστον ένα εξ’ αυτών το έκανε.


Ο «μικρός χοντρούλης», όπως έχει ονομαστεί, τρελάθηκε κατά την διάρκεια επίδειξης στην Κίνα τoν περασμένο μήνα, έσπασε γυαλιά και έστειλε έναν θεατή στο νοσοκομείο.
Το ρομπότ κατά πάσα πιθανότητα σταμάτησε να ακολουθεί εντολές κατά την διάρκεια της επίδειξης υψηλής τεχνολογίας στην Shenzhen.

Διαβάστε επίσης
• Έρχεται το σεξ με Ρομπότ και είναι αναπόφευκτο (ΒΙΝΤΕΟ)
• Ιαπωνία: Ρομπότ έδωσε εξετάσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο
• Επανάσταση των Μηχανών: Τo ρομπότ το… έσκασε!
• Επίσημα ρομπότ σκότωσε άνθρωπο στις ΗΠΑ -Μετά από ανθρώπινη εντολή



Ο διοργανωτής της επίδειξης τόνισε πως υπήρξε πρόβλημα στο λειτουργικό σύστημα του ρομπότ. Η έκθεση ανέβασε φωτογραφίες από το περιστατικό μεταξύ των οποίων και την εικόνα του τραυματία, που παραμένει ανώνυμος.

Ο άντρας τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά και χρειάστηκε ράμματα, σύμφωνα με το People’s Daily. Η σελίδα έχει και εικόνες από τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο «μικρός χοντρούλης».
Το εν λόγω ρομπότ έχει σχεδιαστεί για να υπηρετήσει την εκπαίδευση. Ειδικότερα απευθύνεται σε μαθητές 4 έως 12 ετών όπως ενημερώνει το What’s On Weibo. Μετά το περιστατικό βέβαια το μόνο σίγουρο είναι πως οι γονείς θα σκεφτούν διπλά αν θα βάλουν το ρομπότ δίπλα στα παιδιά τους.


Σύμφωνα με το Mashable, στην ιστοσελίδα της εταιρίας παραγωγής αναφέρεται πως το ρομπότ έχει αισθητήρες για να το σταματά από το να χτυπά αντικείμενα όταν είναι μόνο του, αλλά αυτοί απενεργοποιούνται όταν το χειριστήριο του είναι εν ανοιχτό.

Ο «χοντρούλης» δεν έχει κάνει ακόμη δηλώσεις για το περιστατικό.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'