ΔΟΛ και Πήγασος πληρώνουν το δώρο για να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχαν δώσει οι απεργοί εργαζόμενοι, οι διοικήσεις του ΔΟΛ και του «Πήγασου» βρήκαν χρήματα για να καταβληθεί τουλάχιστον το δώρο Χριστουγέννων, ώστε να μην υπέχουν ποινικές ευθύνες.


Μαζί με το δώρο ενδέχεται να  δοθεί και κάτι «έναντι» από τα απλήρωτα δεδουλευμένα των τελευταίων μηνών, ώστε να πεισθούν οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στις δουλειές και να μη συνεχίσουν τις 24ωρες απεργίες.

Δείτε επίσης
• Κατέβασαν ρολά ΔΟΛ και Πήγασος, «Νέα» και «Έθνος» δεν βρίσκονται στο περίπτερο
• Έβαλαν Αγγελία για να απολυθώ!
• Μισθοί σοκ στην Ελλάδα -Πλέον υπάρχει η γενιά των 100 ευρώ

Στον ΔΟΛ του Στ. Ψυχάρη οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του «Βήματος» Αντ. Καρακούση ότι θα πάρουν «τουλάχιστον» το δώρο και τους ζητήθηκε να  εργασθούν για την έκδοση των εφημερίδων.

Στον «Πήγασο» του ομίλου Μπόμπολα δεν έγινε επίσημη ενημέρωση, αν και εκατοντάδες εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία για να συμμετάσχουν στη συνέλευση και να πληροφορηθούν τα τεκταινόμενα. Διέρρευσαν πάντως από το λογιστήριο πληροφορίες ότι «θα γίνουν κάποιες πληρωμές»

Κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθούν αύριο τα «Νέα»  του ΔΟΛ, καθώς και το «Εθνος», η «Ημερησία» και το «Goal News» του συγκροτήματος Μπόμπολα. Αμφίβολη είναι η έκδοση των κυριακάτικων φύλλων, τα οποία ενδέχεται να κυκλοφορήσουν με ελλείψεις.

 Στα δύο συγκροτήματα πραγματοποιούνται σήμερα συνελεύσεις εργαζομένων, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για αναστολή ή συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'