Ο πρίγκιπας Χάρι Ζευγάρι με την εγγονή του Κωνσταντίνου; -Προσοχή μην χαθεί η γερμανικής καταγωγής γαλαζοαίματη γενιά

Ζευγάρι με την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο πρίγκιπας Χάρι; Οργιάζουν οι φήμες!
Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ φέρεται να γοήτευσε τον πασίγνωστο εργένη.


Ζευγάρι με την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο πρίγκιπας Χάρι; Οργιάζουν οι φήμες!

Κάτι από… Ελλάδα έχει η κοπέλα που φέρεται να έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι: σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Βρετανός «γαλαζοαίματος» είναι ζευγάρι με την 19χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία - Ολυμπία Γλύξμπουργκ!

Δείτε επίσης
• Καταπληκτική ιατρική Ανακάλυψη: Μεταγγίσεις νεανικού αίματος εμφανίζονται να ανανεώνουν τους ηλικιωμένους
• Ερπετοειδές Nicki Minaj (BINTEO)
• Η Αδελφότητα των Ερπετοειδών
• Σάλος με τις φωτογραφίες των "ματιών" του Κάρολου της Αγγλίας.. τελικά οι αποκαλούμενοι και ερπετοειδείς υπάρχουν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως υποστηρίζει το αυστραλιανό περιοδικό «New Idea», ο 31χρονος διάδοχος δεν είναι πλέον μόνος, αφού διατηρεί δεσμό με την γοητευτική 19χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, η οποία χαρακτηρίζεται ως «πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας».



Ο Χάρι και η Μαρία - Ολυμπία ήρθαν κοντά μέσω της ξαδέρφης του, της πριγκίπισσας Βεατρίκης, η οποία είναι στενή φίλη με την 19χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ειδύλλιο είναι γνωστό στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την εγγονή του τέως βασιλιά.  «Δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο ήρεμος είναι και πόσο τακτοποιημένη είναι πια η ζωή του Χάρι λόγω της Μαρίας - Ολυμπίας», φέρεται να είπε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Η Μπία, όπως την φωνάζουν οι φίλοι της, τράβηξε τα φλας από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθε στον κόσμο. Αν και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, σύντομα βρέθηκε στο Λονδίνο όπου μετακόμισαν οι γονείς της, ενώ βαπτίστηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Φανάρι, έχοντας μεταξύ των νονών της τον πρίγκιπα Κάρολο, δηλαδή ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι.




Ούσα το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας, ανάμεσα σε τέσσερα αγόρια, η 19χρονη μεγάλωσε ως μικρή πριγκίπισσα, με χάδια και χατίρια και φοίτησε σε εναλλακτικό σχολείο του Λονδίνου, όπου σπούδασε υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της Τέχνης. Το καλοκαίρι του 2013, η Μαρία - Ολυμπία ήταν για τρεις εβδομάδες εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior, ενώ, όπως έχει πει η ίδια στο περιοδικό «Tatler», όνειρό της είναι να ασχοληθεί με την μόδα ή τη φωτογραφία.

Η ελίτ του πλανήτη είναι ουσιαστικά μία οικογένεια, αλλά το ξέρετε έτσι;

Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Χάρυ με την πριγκήπισσα είναι συγγενείς εξ αίματος. Ο προπάππος του Χάρρυ (πρίγκηπας Ανδρέας της Ελλάδος) είναι αδερφός του προ-προπάππου της μικρής (Κωνσταντίνου Α', βασιλέως της Ελλάδος). Όλα αυτά τα γράφει και η Γουϊκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς, είναι κλασσικό φαινόμενο οι ενδογαμίες για τους γαλαζοαίματους.

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'