Ξάνθη: Κατασκοπικό Θρίλερ με Καταδίωξη Τούρκων αξιωματικών που μετέφεραν Ιρανούς

Μια πολύ περίεργη υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, με πιθανές… κατασκοπικές «επιπλοκές», αποκαλύφθηκε μετά την περιπετειώδη νυχτερινή καταδίωξη ενός μπορντό BMW 316 με βουλγαρικές πινακίδες στην Ξάνθη. Κι αυτό, γιατί οι διακινητές ήταν τρεις Τούρκοι… αξιωματικοί (!) που μάλιστα έφεραν διπλωματικά διαβατήρια!


Όλα ξεκίνησαν από έναν παρατηρητικό αστυνομικό της ομάδας "Ζ", που είδε από μακριά ύποπτες κινήσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και πλησίασε για να το ελέγξει. Όμως, ο οδηγός του Ι.Χ. πάτησε γκάζι και, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, παραβίασε κόκκινα και στοπ σε κεντρικούς δρόμους, μπήκε ανάποδα σε μονόδρομους με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!

Δείτε επίσης
• «Επίθεση» Ερντογάν εναντίον ΗΠΑ και Χίλαρι
• Στο χείλος της ρήξης οι σχέσεις Τουρκίας - ΗΠΑ
• Η Τουρκία προειδοποιεί ότι η Συρία μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμια σύγκρουση ΗΠΑ και Ρωσίας

Τελικά, ο αστυνομικός κατάφερε να εγκλωβίσει το BMW, αλλά οι επιβάτες βγήκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Στο μεταξύ, είχαν καταφθάσει ενισχύσεις κι έτσι μόνο ο οδηγός κατάφερε να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν… οκτώ άτομα, δυο από τα οποία ήταν Ιρανοί που ήταν κρυμμένοι στο πορτ μπαγκάζ!

Δυο από τους επιβάτες του BMW είχαν γνήσια διπλωματικά διαβατήρια Τούρκων αξιωματικών, όπως και ο οδηγός που αναζητείται, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και η ΕΥΠ για τη σύλληψή τους. Τα ερωτήματα που απασχολούν τις διωκτικές αρχές, είναι πώς πέρασαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, αλλά και γιατί ενεπλάκησαν σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών έχοντας μαζί τους τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'