Ο κλώνος του Βασίλη Λεβέντη ροκάρει ως λυκειάρχης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ροκ κλώνος του Βασίλη Λεβέντη βρέθηκε να εκτελεί χρέη λυκειάρχη στην Κρήτη...


Την Δευτέρα που πέρασε ήταν η πρώτη μέρα του σχολείου, αγαπητοί φίλοι, κατά την οποία τα σχολεία είναι υποχρεωμένα να φωνάξουν ένα παπά για να ρίξει έναν εξορκισμό στους μαθητές και να αποτάξουν από πάνω τους τις καλοκαιρινές διακοπές μια και καλή.

Δείτε επίσης
• Χωροχρονική Πύλη στην Ηλεία; Φυτρώνουν χασισόδεντρα από το πουθενά
• Αστυνομικοί καταδίωξαν UFO στην Ιρλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)
• Γνωρίζετε το Πακιστάν Κορινθίας;

Ο αγιασμός είναι σίγουρα μια αρκετά βαρετή διαδικασία, αλλά μετά βγάζει λόγο ο διευθυντής και γίνεται ακόμη πιο βαρετή. Εκτός εάν είσαι μαθητής στο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου Κρήτης όπου πηγαίνεις πρώτη μέρα σχολείο για να ανακαλύψεις ότι ο διευθυντής σου είναι ένας ροκ κλώνος του Βασίλη Λεβέντη. Τότε ξέρεις ότι τα πράγματα θα αποκτήσουν τρομερό ενδιαφέρον.

Σα να πηγαίνεις στο Χόγκουαρτς και διευθυντής δεν είναι ο Ντάμπλντορ, αλλά ο Χάγκριντ. Σε αυτό το ΕΠΑΛ, απ’ ό,τι φαίνεται, χρέη διευθυντή έχει αναλάβει ο κος Ιωάννης Γιαννακάκης, ο οποίος την ώρα που αρπάζει το μικρόφωνο δεν ξέρεις εάν θα πει κάτι για τη σχολική πρόοδο ή αν θα τραγουδήσει την πιο ζόρικη ροκιά που έχεις ακούσει ποτέ σου, δικέ μου.



Εντάξει, μάλλον βρέθηκε ο πιο κουλ καθηγητής στον κόσμο, με μεντάλιτι που ταιριάζει απόλυτα με το διάδοχο του πανωλεθρία. Βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, αγαπητοί φίλοι, πλέον μπορείτε να σταματήστε να ψάχνετε από εδώ και από εκεί. Ευχαριστούμε.

Αόρατα Γεγονότα από το Luben

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'