Ηλεία: 68χρονος έχασε τη ζωή του από δάγκωμα ποντικού

Πολλά περίεργα τελευταία στην Ηλεία... Τη ζωή του έχασε ένας 68χρονος άνδρας ο οποίος παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ροβιάτας έξω από την Αμαλιάδα, καθώς φέρεται να δέχθηκε δάγκωμα από ποντικό μέσα σε χωράφι.


Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο του Πύργου , καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση. Γρήγορα όμως εμφάνισε συμπτώματα λεπτοσπείρωσης και τελικά σε λιγότερο από 24 ώρες κατέληξε.

Δείτε επίσης
• Νεκρός στη Ρόδο από τσίμπημα αράχνης
• Τι ήταν τελικά το UFO στο Κατάκολο
• Ηλεία: Έχει και UFO στο Κατάκολο -Εκτός από την «Χοροχρονική Πύλη» με τα χασισόδεντρα
Χωροχρονική Πύλη στην Ηλεία; Φυτρώνουν χασισόδεντρα από το πουθενά 

Από την ώρα που εισήχθη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ο άνδρας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος που έγινε οδήγησε τους γιατρούς στο συμπέρασμα πως ο ηλικιωμένος είχε προφανώς προσβληθεί από τη νόσο και άρχισε να παρουσιάζει μεταξύ άλλων διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Η κατάσταση της υγείας του επέβαλε τη μεταφορά του και νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας και έτσι αφού υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ Πύργου, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Γ.Ν. Ηλείας. Φτάνοντας όμως εκεί το ασθενοφόρο ο 68χρονος κατέληξε. Η σωρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'