Απίστευτη ποινή: Της έριξαν κάθειρξη 15 ετών για πλαστό απολυτήριο Δημοτικού ενώ αν έκλεβε 18 εκατομμύρια θα έριχναν 12 χρόνια

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για την…  51χρονη η οποία πριν από 20 χρόνια είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου.
Δηλαδή:
-Είσαι πάμπτωχος, πλαστογράφησες για να βρεις δουλειά, σε προσέλαβαν, δούλεψες 20 χρόνια και πήρες για την εργασία σου 100.000 €; Τότε τα 100.000 και πλέον € ισοδυναμούν με 15 χρόνια φυλακή.
-Είσαι εύπορος, μεγαλοαστός, πολιτικάντης, αργόμισθος, καταχράσαι το ταμείο του δήμου, εξαφανίζεις 18 εκατομμύρια €, χρήματα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα δούλεψες; Τότε τα 18 εκατομμύρια (τους παχυλούς μισθούς του δημάρχου τους αγνόησε το δικαστήριο!!!) ισοδυναμούν με 12 χρόνια. Έρχεται και φωτογραφικός νόμος βγαίνεις έξω ΜΟΝΟ εσύ και οι φτωχοί συνεχίζουν να σαπίζουν μέσα στη φυλακή.Μπράβο στην δικαιοσύνη!
Πλαστό απολυτήριο δημοτικού καθαρίστριας 15 χρόνια φυλακή
Μισό ταμείο Δήμου Θεσσαλονίκης από δήμαρχο 12 χρόνια...

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας έριξε 15 χρόνια κάθειρξη σε μια 51χρονη, επειδή πριν από 20 χρόνια είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου για να προσληφθεί ως καθαρίστρια σε κρατικό παιδικό σταθμό θεσσαλικού δήμου. Είχε φτάσει μέχρι την πέμπτη δημοτικού και δεν είχε τελειώσει την έκτη δημοτικού. Στο αιτιολογικό αναφέρεται ότι υπήρξε ζημία για το Ελληνικό Δημόσιο! Αν ρωτήσεις ποια ζημία θα σου πουν οι μισθοί από την αδιάκοπη εργασία της!

Αν πεις δεν θα τα έδινε αυτά τα χρήματα το Ελληνικό Δημόσιο σε άλλη καθαρίστρια;
Θα σου απαντήσουν θα τα έδινε! Τότε από πού προκύπτει η ζημία του Ελληνικού Δημοσίου αναφορικά με τους μισθούς; Αναντίλεκτα είναι μια απάτη, πλαστογραφία κτλ. με "όφελος" για την καθαρίστρια τους μισθούς της αξίας περί των 100 χιλιάδων ευρώ (με τους τόκους) τα τελευταία 20 χρόνια. Ελάμβανε το συγκλονιστικό ποσό των 400 ευρώ το μήνα για να καθαρίζει τον παιδικό σταθμό. Για την απάτη αυτή η αδέκαστη αστική δικαιοσύνη έριξε 15 χρόνια! Ο Παπαγεωργόπουλος ΔΑΓΚΩΣΕ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ και κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Ποιου νόμου; Αυτού που ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ στο κολαστήριο του Κορυδαλλού και πεθαίνει ΚΑΘΕ μήνα ένας άνθρωπος ενώ πρέπει να αποφυλακιστεί.

Δείτε επίσης
• Καταδικάστηκε σε Ισόβια ο «μαϊμού» γιατρός με τη Ferrari
• Στην Ελλάδα της Siemens ο κατηγορούμενος πέταξε το Ευαγγέλιο στην εισαγγελέα της έδρας
• Το συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να μην εκδοθεί ο Λεωνίδας Μπόμπολας στην Κύπρο για την υπόθεση με τις μίζες

Ας δούμε την είδηση:

Η ποινή της έφτασε τα 15 χρόνια κάθειρξης καθώς για περίπου 20 χρόνια είχε εκμεταλλευτεί αυτήν την πράξη και εργαζόταν ως υπάλληλος (συγκεκριμένα καθαρίστρια) σε κρατικό παιδικό σταθμό θεσσαλικού δήμου.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των πλαστών πτυχίων που σχετίζονται με το δημόσιο (για τα οποία είχε γίνει μεγάλη συζήτηση στις αρχές του καλοκαιριού), είχε όμως ιδιαίτερα στοιχεία όπως αποκαλύφθηκαν μέσα από την ακροαματική διαδικασία.

Η 51χρονη πήγε στο Δημοτικό Σχολείο (άλλης πόλης από την οποία διαμένει και εργάζεται τώρα) όπου φοιτούσε και πήρε ένα πιστοποιητικό. Αυτό έγραφε επάνω πως είχε φοιτήσει την Ε΄ Τάξη, όμως αυτή σύμφωνα με το δικαστήριο, το άλλαξε και το έκανε Στ’ Τάξη. Με αυτήν την πράξη της «απέκτησε» τα τυπικά προσόντα που απαιτούνταν για να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό πρόσληψης τακτικού προσωπικού σε θέση καθαρίστριας ενός κρατικού παιδικού σταθμού που προκηρύχτηκε από το τότε υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η αρμόδια επιτροπή αλλά και το, τότε, ΔΣ του Σταθμού παραπλανήθηκαν και τη διόρισαν από το μακρινό 1996. Από τότε μέχρι σήμερα της καταβλήθηκαν μικτές αποδοχές αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της υπεράσπισης της γυναίκας, αναφέρθηκε αρχικά πως η ίδια μεγάλωσε μέσα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Προβληματική ήταν και η κατάσταση και στην οικογένεια που απέκτησε στη συνέχεια (λόγω τοξικομανίας μέλους). Έκανε αυτήν την πράξη όπως τονίστηκε για να συντηρήσει άμεσα την οικογένειά της που το είχε μεγάλη ανάγκη λόγω της ιδιομορφίας αυτής. Αναφέρθηκε επίσης πως η εργασία που παρείχε ήταν εντελώς άσχετη με το προσόν που απαιτούσε η προκήρυξη. Στους ισχυρισμούς της συμπεριλήφθηκε ακόμα και η φράση της ισάξιας αντιπαροχής λόγω εργασίας σε σχέση με τη ζημιά που επήλθε από την πράξη της.

Τέλος ειπώθηκε πως κατά τη διάρκεια της εργατικής της θητείας στη συγκεκριμένη θέση όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε ζήλο και αφοσίωση προσκομίζοντας μάλιστα και μια σχετική έκθεση.

Η 51χρονη καταδικάστηκε για τις πράξεις: της πλαστογραφίας με χρήση, με ιδιαίτερα μεγάλο όφελος και αντίστοιχη ζημιά άνω των 120 και άνω των 150 χιλιάδων ευρώ, σε βάρους του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με ιδιαίτερα μεγάλο όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω 30, 120 και 150 χιλιάδων ευρώ εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Η καταδικασθείσα άσκησε έφεση η οποία είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Επαναλαμβάνουμε:

-Είσαι πάμπτωχος, πλαστογράφησες για να βρεις δουλειά, σε προσέλαβαν, δούλεψες 20 χρόνια και πήρες για την εργασία σου 100.000 €; Τότε τα 100.000 και πλέον € ισοδυναμούν με 15 χρόνια φυλακή.

-Είσαι εύπορος, μεγαλοαστός, πολιτικάντης, αργόμισθος, καταχράσαι το ταμείο του δήμου, εξαφανίζεις 18 εκατομμύρια €, χρήματα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα δούλεψες; Τότε τα 18 εκατομμύρια (τους παχυλούς μισθούς του δημάρχου τους αγνόησε το δικαστήριο!!!) ισοδυναμούν με 12 χρόνια. Έρχεται και φωτογραφικός νόμος βγαίνεις έξω ΜΟΝΟ εσύ και οι φτωχοί συνεχίζουν να σαπίζουν μέσα στη φυλακή.Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

1 σχόλιο:

  1. Τέλος πάντων είναι αδίκημα, αυτή η κυρία στέρησε από μια άλλη την δουλειά που κατείχε παράνομα τόσα χρόνια. Εδώ ο άλλος κουλουριτζής και του έριξαν 5.000 Ευρώ πρόστιμο γιατί δεν είχε άδεια! Όσο αφορά τους πολιτικούς το ζήτημα έχει λυθεί από την αρχαιότητα: "Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν".
    Ανάχαρσις, 6ος π.Χ. αιών, Σκύθης ηγεμόνας & φιλόσοφος.
    Και όπως πολύ σωστά είπε ο Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος : "Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πως φτιάχνονται δυο πράγματα: οι νόμοι και τα λουκάνικα".


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις