Πρόβλημα υγείας για την Χίλαρι;

Κι ενώ η Χίλαρι Κλίντον, επικεφαλής των Δημοκρατικών, δείχνει να προηγείται στις σχετικές δημοσκοπήσεις του αντιπάλου της, Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ, στην επίμαχη φωτογραφία εικονίζεται η 68χρονη Χίλαρι να ανεβαίνει με δυσκολία τα σκαλοπάτια ιδιωτικής κατοικίας υποβοηθούμενη από τρεις άνδρες της ασφάλειάς της.


Η Αμερική βρίσκεται με το βλέμμα στραμμένο στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, όταν οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ θα κληθούν να επιλέξουν ποιος θα αντικαταστήσει τον Μπαράκ Ομπάμα στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου. Η Χίλαρι Κλίντον, επικεφαλής των Δημοκρατικών, δείχνει να προηγείται στις σχετικές δημοσκοπήσεις του αντιπάλου της, Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ.

Περισσότερα
• Βαρουφάκης: «Η Χίλαρι Κλίντον είναι Επικίνδυνη»
• Χίλαρι Κλίντον: Αν εκλεγώ θα αποκαλύψω την αλήθεια για τους εξωγήινους
• ΟΜΟΛΟΓΙΑ –ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ: «ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ; Τι πραγματικά συνέβη με την Χ.Κλίντον; - Πόσο βάση έχουν οι θεωρίες απόπειρας εξόντωσής της;
• ILLUMINATI CARD GAME -Επόμενη κάρτα Χίλαρι Κλίντον

Όμως, ενώ η 68χρονη πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, έχει κερδίσει την αμέριστη συμπαράσταση του σημερινού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και δείχνει να είναι το φαβορί στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, μια φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή, δημιούργησε σοβαρά ερωτηματικά και ανησυχίες για την υγεία της συζύγου του Μπιλ Κλίντον.

Στην επίμαχη φωτογραφία εικονίζεται η 68χρονη Χίλαρι να ανεβαίνει με δυσκολία τα σκαλοπάτια ιδιωτικής κατοικίας υποβοηθούμενη από τρεις άνδρες της ασφάλειάς της. Η φωτογραφία είναι από την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον τον περασμένο Φεβρουάριο στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά, μόλις, την Κυριακή δημοσιεύθηκε, αρχικά από την αμερικανική ιστοσελίδα Breitbart News και στην συνέχεια και από άλλα αμερικανικά μέσα.

Τα σχετικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόβλημα υγείας της Χίλαρι Κλίντον από παλιά κάκωση στον εγκέφαλο. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ και οι χρήστες στο twitter δημιούργησαν το hashtag #HillarysHealth, στο οποίο σχολιάζουν με αρνητικά και θετικά σχόλια την υγεία της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Τελικά μια απλή φωτογραφία που έδειχνε τη Χίλαρι Κλίντον να υποβαστάζεται από τους σωματοφύλακές της ανεβαίνοντας σκαλιά ήταν αρκετή για να σπείρει τον πανικό! Είναι ανίκανη να ηγηθεί της χώρας έσπευσαν να τονίσουν οι αντίπαλοί της, θυμίζοντας την πρόσφατη περιπέτειά της με θρόμβο στον εγκέφαλο. Απλά παραπάτησε στα σκαλιά από την κούραση, απάντησαν οι υπεύθυνοι της καμπάνιάς της. Στο μεταξύ στα social media ήδη γίνεται χαμός...


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'