Πανηγυρίζουν για τη σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη αλλά κουβέντα για τους μεγαλοκαρχαρίες

Κυβερνητικοί κύκλοι πανηγυρίζουν για τη σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη αλλά δεν λένε κουβέντα για τα μεγάλα ψάρια τύπου φυγόδικου Χριστοφοράκου και των άλλων που αθωώθηκαν τους τελευταίους μήνες στα ελληνικά δικαστήρια. Βλέπεις όταν κλέβεις πολλά εκατομμύρια αθωώνεσαι ενώ όταν κλέβεις ψηλά και παίζεις με κατσαρόλες είσαι μεγαλοεγκληματίας και τρομοκράτης. «Η σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης και των διωκτικών Αρχών. Δίνει το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι απέναντι σε όσους παραβιάζουν τον νόμο», ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.





Για το θέμα των Εξαρχείων, ο κ. Τόσκας είπε ότι το υπουργείο, σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής, διαμορφώνει περιβάλλον ασφαλείας με 'συστηματικό και χειρουργικό τρόπο' και πρόσθεσε πως «πρόσφατα εξολοθρεύτηκε μεγάλο μέρος της μαφίας των ναρκωτικών στην περιοχή και δεν ήταν επιτυχία μίας ημέρας».

Περισσότερα
• Noor One: Ισόβια για πέντε κατηγορούμενους και 12 χρόνια φυλάκιση για Κοτσώνη πρότεινε η εισαγγελέας
• Νέες διώξεις για τον εκσυγχρονισμό 6 φρεγατών τύπου «S» -Έχει παραγραφεί πιθανότατα το αδίκημα που αφορά τον Παπαντωνίου
• ΣτΕ: Προκλητική παραγραφή του προστίμου του Μητρόπουλου ανοίγει τον δρόμο για παραγραφή χρεών της Λίστας Λαγκάρντ και όχι μόνο
• Κι άλλες δίκες ακολουθούν τον «δρόμο» της Siemens

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, την κατηγόρησε ότι επιχειρεί να ψαρέψει σε θολά νερά και παριστάνει τον 'φίλο' της ΕΛΑΣ και της ασφάλειας. «Δεν θα επιτρέψουμε τη δράση όσων επιδιώκουν την ένταση και την υπονόμευση της Δημοκρατίας. Είναι "ξένο σώμα" για την ΕΛΑΣ και αυτό το γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Δεν μπορούν να κάνουν κριτική και να εμφανίζονται ως τιμητές όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς και επιδιώκουν την ένταση», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Κασιδιάρης έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ «για τη σύλληψη των αριστερών τρομοκρατών και αναρχικών Σακκά και Σεϊσίδη» και πρόσθεσε ότι το έγκλημα συγκάλυψης των τρομοκρατών είναι διαρκές, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους τρομοκράτες.


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'