Οι όμορφες δίδυμες που τερμάτισαν μαζί «προκάλεσαν» τους Γερμανούς

Θέμα εκ το τίποτα προέκυψε στη Γερμανία σχετικά με τις δίδυμες Άννα και Λίζα Χάνερ που τερμάτισαν πολύ αργά και πολύ... χαλαρά στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Συγκεκριμένα κατέλαβαν την 81η και 82η θέση αντίστοιχα, όμως η επίδοσή τους δεν ήταν αυτή που «προκάλεσε» κάποιους συμπατριώτες τους. Τις κατηγορούν ότι μετέτρεψαν σε show την προσπάθειά τους, καθώς η μία περίμενε την άλλη, ώστε να τερματίσουν μαζί, χέρι χέρι και χαμογελώντας.


«Λες και έτρεχαν σε αγώνα για πλάκα και όχι σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων», είπε ο διευθυντής της Γερμανικής Ομοσπονδία Στίβου, Τόμας Κίρσλιλγκεν. Ακόμα πιο επιθετικό ήταν ένα άρθρο στην Die Welt σύμφωνα με το οποίο: «αν οι Χάνερ θέλουν να περάσουν παρέα τη γραμμή του τερματισμού, μπορούν να το κάνουν εύκολα σε έναν αγώνα δρόμου στη Ζανκτ Πόλτεν και στο Σόλινγκεν. Εκεί, μπορούν να κάνουν ό,τι επιθυμούν».

Περισσότερα
• Σκάνδαλο μεγατόνων! Συνελήφθη ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών
• Τουρκία: Εντολή κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Χακάν Σουκούρ -Συνελήφθη ο πατέρας του
• Πόσο αξίζει πραγματικά ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο;

Μάλλον οι δύο όμορφες δίδυμες, πλήρωσαν... αναδρομικά την τάση τους για δημοσιότητα. Με προσωπικό κανάλι στο youtube και... δραστήριους λογαριασμούς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Άννα και η Λίζα δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την προσωπική τους προβολή, παρά για τις αθλητικές επιδόσεις τους. Δεν σημαίνει τίποτα η χαμηλή θέση στην κατάταξη του Μαραθωνίου. Σημαίνει πολλά, όμως, το γεγονός ότι η επίδοσή τους ήταν κατά 15 λεπτά χειρότερη από το ατομικό τους ρεκόρ!

Οι δίδυμες δεν κρύβουν ότι χρειάζονται τη δημοσιότητα, μόνο και μόνο επειδή δεν λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση. Όσον αφορά τον Μαραθώνιο του Ρίο, έδωσαν τη δική τους άποψη με ανάρτησή τους στο Facebook: «Σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Ωστόσο, ήταν μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές μας στιγμές. Γι' αυτό προετοιμαζόμασταν και φτάναμε στα όριά μας, ορισμένες φορές τα ξεπερνούσαμε». Μετά τις αντιδράσεις, φρόντισαν να στείλουν επιστολή στη «New York Times», στην οποία υποστηρίζουν ότι τερμάτισαν μαζί συμπτωματικά και μάλιστα χαρακτηρίζουν το γεγονός αυτό ως μια «μαγική στιγμή»!


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'