Το συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να μην εκδοθεί ο Λεωνίδας Μπόμπολας στην Κύπρο για την υπόθεση με τις μίζες

Το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας αποφάσισε τον Μάϊο να μην εκδοθεί ο Λεωνίδας Μπόμπολας (της γνωστής οικογενείας) στην Κύπρο, ρίχνοντας έτσι άκυρο στο αίτημα που κατέθεσαν οι δικαστικές αρχές της Κύπρου. Το συμβούλιο εφετών αποφάσισε πως ο Λεωνίδας Μπόμπολας δεν πρέπει να εκδοθεί στην Κύπρο για τη σχετική υπόθεση με δωροδοκίας που δόθηκαν για να κερδίσει η εταιρία του δύο διαγωνισμούς για έργα σε ΧΥΤΑ, στην Πάφο και τη Λεμεσό.


Η απόφαση αυτή συγκλίνει με τα επιχειρήματα των δικηγόρων του επιχειρηματία, Πολύχρονη Τσιρίδη, Ηλία Αναγνωστόπουλου και Μιχάλη Δημητρακόπουλου, που υποστήριξαν κατά τη διαδικασία πως επειδή οι πράξεις που φέρεται να έχουν γίνει έγιναν στην Αθήνα και όχι στην Κύπρο, ο Μπόμπολας πρέπει να δικαστεί από ελληνικό και όχι κυπριακό δικαστήριο. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ήταν επίσης και δικηγόρος του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Περισσότερα
• Κύπρος: Έκδοση Νέου ευρωπαϊκού εντάλματος για τον Λεωνίδα Μπόμπολα
• Κύπρος: Ένταλμα σύλληψης του Λεωνίδα Μπόμπολα για δωροδοκία


Εκτός αυτού, το ίδιο Συμβούλιο αποφάσισε και την άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον Λ. Μπόμπολα όπως ίσχυε μέχρι στιγμής. Ο ίδιος ο επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες που του απευθύνει η κυπριακή δικαστική αρχή, καθώς έχει δηλώσει πως οι μίζες (που δεν αμφισβητούνται) δεν είχαν γίνει με δική του απόφαση, όπως κατηγορείται από την κυπριακή πλευρά.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'