Η Tesla έκανε πρόταση εξαγοράς της SolarCity

Η Tesla έκανε πρόταση εξαγοράς της SolarCity, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρισμού από φωτοβολταϊκά.


Όλα δείχνουν ότι η Tesla θέλει να διευκολύνει την διαδικασία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τις ανανεώσιμες πηγές κυρίως προκειμένου να καλύψει τις δικές της ανάγκες, αλλά και για να εκμεταλλευθεί και την αγορά ηλιακής ενέργειας. Δεν αποκλείεται η Tesla να δώσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους καταναλωτές της μέσα από τεχνολογίες όπως το Tesla Powerwall, ή η πηγή φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Περισσότερα
• Η μπαταρία της Tesla Energy που έρχεται να αλλάξει τον κόσμο -Για σπίτια και επιχειρήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
• Ο Ιδρυτής της Tesla Motors προτείνει να ρίξουμε πυρηνικά στον Άρη -Δείτε γιατί (BINTEO)

Το όραμα του Elon Musk φαίνεται πως είναι να δώσει μία ολοκληρωμένη λύση στους τελικούς καταναλωτές, η οποία να βασίζεται στις ανανεώσιμες πηγές. Το ενδιαφέρον της Tesla για την SolarCity είναι έντονο και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει προσφέρει 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια για την εν λόγω πρόταση εξαγοράς. Η Tesla προσπαθεί να προσφέρει την ελευθερία στους καταναλωτές να έχουν δικούς τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας, προκειμένου να φορτίζουν το σπίτι και το αυτοκίνητό τους με καθαρή ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση της Tesla με τη SolarCity δεν είναι καινούρια, καθώς ο Elon Musk είναι επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ η Tesla έχει προσφέρει μπαταρίες για διάφορες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών της SolarCity κατά καιρούς.


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'