Έχει τοποθετήσει «βόμβες παντού» δήλωσε ο ύποπτος

Αστυνομικοί στο Ντάλας, όπου πέντε συνάδελφοί τους σκοτώθηκαν από τα πυρά μεμονωμένων ελεύθερων σκοπευτών, αντάλλασσαν σήμερα νωρίς το πρωί πυρά με άνδρα που δήλωσε ότι έχει τοποθετήσει "βόμβες παντού" στην πόλη αυτή των νότιων ΗΠΑ.


 Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τρεις ύποπτοι είναι υπό κράτηση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με έναν ακόμη ύποπτο, ο οποίος βρίσκεται σε γκαράζ και πυροβολεί σποραδικά κατά των αστυνομικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντάλας, ο ύποπτος είπε στους διαπραγματευτές ότι «έρχεται το τέλος» και ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες στο γκαράζ και στο κέντρο της πόλης. Ο ακριβής αριθμός τους παραμένει αδιευκρίνιστος. Τα κίνητρα τους πιθανότατα σχετίζονται με αντεκδίκηση έναντι στις πρόσφατες 2 δολοφονίες αφροαμερικανών από την αστυνομία.

Περισσότερα
• Σοκαριστικά Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών στις ΗΠΑ
• «Ήταν εκτέλεση εν ψυχρώ»
• ΗΠΑ: Ελεύθεροι σκοπευτές σκότωσαν αστυνομικούς -Μετά τι δολοφονίες αφροαμερικανών από αστυνομικούς

«Ο ύποπτος με τον οποίο διεξάγονται αυτή την ώρα διαπραγματεύσεις και ο οποίος αντάλλασσε πυρά με εμάς τα τελευταία 45 λεπτά είπε στους διαπραγματευτές ότι υπάρχουν βόμβες παντού» στο κέντρο της πόλης, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντάλας Ντέιβιντ Μπράουν.


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'