Πέμπτος νεκρός αστυνομικός στο Ντάλας

Ένας ακόμη αστυνομικός κατέληξε μετά την ένοπλη επίθεση σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας στο Ντάλας. Οι νεκροί αστυνομικοί είναι πλέον πέντε, ενώ έξι ακόμη έχουν τραυματιστεί.


 Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τρεις ύποπτοι είναι υπό κράτηση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με έναν ακόμη ύποπτο, ο οποίος βρίσκεται σε γκαράζ και πυροβολεί σποραδικά κατά των αστυνομικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντάλας, ο ύποπτος είπε στους διαπραγματευτές ότι «έρχεται το τέλος» και ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες στο γκαράζ και στο κέντρο της πόλης. Ο ακριβής αριθμός των δραστών παραμένει αδιευκρίνιστος. Τα κίνητρα τους πιθανότατα σχετίζονται με αντεκδίκηση έναντι στις πρόσφατες 2 δολοφονίες αφροαμερικανών από την αστυνομία.

Περισσότερα
• Έχει τοποθετήσει «βόμβες παντού» δήλωσε ο ύποπτος
• Σοκαριστικά Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών στις ΗΠΑ
• «Ήταν εκτέλεση εν ψυχρώ»
• ΗΠΑ: Ελεύθεροι σκοπευτές σκότωσαν αστυνομικούς -Μετά τι δολοφονίες αφροαμερικανών από αστυνομικούς

 Τηλεοπτικά πλάνα από την περιοχή, δείχνουν πάνοπλους αστυνομικούς να λαμβάνουν θέσεις μάχης πίσω από οχήματα. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με την αστυνομική κοινότητα του Ντάλας» δήλωσε ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ.

 Υπενθυμίζεται ότι ένας Αφροαμερικανός έχασε τη ζωή του από αστυνομικά πυρά στην πολιτεία Μινεσότα, ενώ ο θάνατος ενός έτερου μαύρου πολίτη την Τρίτη είχε ξεσηκώσει μαζικές διαμαρτυρίες στη Λουιζιάνα.

Διαρκής ενημέρωση Ομπάμα  

 Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επισκέπτεται τη Βαρσοβία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις στο Ντάλας, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Προσωρινή απαγόρευση πτήσεων

 Μετά από το αιματηρό περιστατικό, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) προχώρησε στην έκδοση οδηγίας προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το κέντρο του Ντάλας, ενώ το Facebook ενεργοποίησε την εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας «safety check».

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'