Απίστευτο! Εξωγήινο ανθρωποειδές στον Άρη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα αναταραχή για τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας προκαλεί μια φωτογραφία της NASA από τον Άρη. Οι υποστηρικτές της ύπαρξης εξωγήινης ζωής στον πλανήτη Άρη εντόπισαν τη μορφή ενός ανθρωποειδούς να στέκεται πίσω από έναν βράχο στον Άρη. Συνέκριναν μάλιστα το εύρημά τους με τον εξωγήινο της Atacama. Ήταν πριν από μια δεκαετία που εντοπίστηκε ένας σκελετός στην έρημο Atacama, με πολλούς να θέλουν πως πρόκειται για εξωγήινο που κατέβηκε στη Γη.



Με το νέο φωτογραφικό "εύρημα", οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να πρόκειται για μέλος του ίδιου είδους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το Curiosity και το Paranormal Crucible υποστηρίζει πως εντόπισε κάτι παράξενο.

Περισσότερα
• Πτώμα εξωγήινου βρέθηκε σε έρημο της Χιλής; (ΒΙΝΤΕΟ)
• Λύθηκε με τεστ DNA το μυστήριο του εξωγήινου της Atacama (BINTEO)
• Μικρός εξωγήινος βρέθηκε από παιδιά στο Πακιστάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Λόγω του μεγέθους της μορφής και του σχήματος του σώματος εκτιμούν ότι πρόκειται για γυναίκα. Ο συντάκτης του UFOSightings Daily Scott C. Waring σημειώνει πως πρόκειται για εξωγήινο είδος που είναι ζωντανό αλλά αρχίζει να φθίνει.

Ενώ πολλοί κάνουν τη σύνδεση με τον εξωγήινο της Atacama, το 2013 αποκαλύφθηκε μέσω DNA για τον μικρό σκελετό που βρέθηκε στη Χιλή πως ήταν ανθρώπινο με "ενδιαφέρουσα μετάλλαξη".



Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'