Μεθυσμένοι Άγγλοι από την Αγία Νάπα κατέληξαν με καΐκι στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν βράδυ Κυριακής όταν τρεις φίλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο βγήκαν για ένα ποτάκι στην Αγία Νάπα στη Κύπρο. Αυτό όμως που τους συνέβη δεν το είχαν σκεφτεί ούτε οι σεναριογράφοι του «Τhe Hangover».


Ο λόγος για τον 25χρονο Lewis Ellis, τον 23χρονο James Wallman και τον 19χρονο Alex McCormick οι οποίοι αφού ξεσάλωσαν σε νυχτερινά κέντρα της Αγίας Νάπα αποφάσισαν να πάρουν το καΐκι της περιοχής για μία μικρή βόλτα. Ωστόσο, μέσα στη ζάλη τους μπέρδεψαν τα... σκάφη και πήραν αυτό που μεταφέρει πράγματα στο λιμάνι της Tartus στη Συρία.

Δείτε επίσης
• Ο τάφος του Αριστοτέλη, προκάλεσε χαμό στο Twitter
• Το παιδί του λουλουδιού

«Πήγαμε να παρακολουθήσουμε τα δελφίνια και καταλήξαμε στη Συρία» είπε στο news.com.au, ο Ellis.

Εννέα ώρες αργότερα, έφτασαν στο λιμάνι της Tartus χωρίς σήμα στο κινητό τους τηλέφωνο και με μόλις 17 λίρες στην τσέπη. Εν τέλει, οι αστυνομικοί της περιοχής, αφού τους προέτρεψαν να μην απομακρυνθούν από το καΐκι που τους μετέφερε, τους είπαν να πάνε στη ρωσική ναυτική βάση, απ' όπου και επέστρεψαν ασφαλείς.

Ο Alex , ο οποίος εργάζεται ως μεσίτης ακινήτων, είπε στο TheLADbible: «Μόλις ανεβήκαμε στο πλοίο είδαμε ότι κανείς δεν μίλαγε αγγλικά οπότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μήπως κάναμε λάθος που ανεβήκαμε. Πολύ σύντομα η Κύπρος ήταν απλά μια κουκκίδα πίσω μας, και οι υπόλοιποι άρχισαν να πανικοβάλλονται και προσπαθούσαν να εξηγήσουν στα παιδιά που δούλευαν στο πλοίο, ότι είμαστε σε λάθος βάρκα και θα έπρεπε να πάμε πίσω. Αλλά δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τίποτα. Προσπαθούσαμε να πάρουμε τηλέφωνο αλλά δεν είχαμε ούτε σήμα στη μέση της θάλασσας».

Μετά από πολλές αποτυχημένες κλήσεις, ο Alex λέει ότι αποφάσισαν πια να «αποδεχθούν τη μοίρα τους» και έτσι μετά από ένα ταξίδι εννέα ωρών, τελικά είδαν στεριά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Alex συνεχίζει: «Καταλήξαμε σε κάποιο γαμημένο μέρος που ονομάζεται Tartus και κυριολεκτικά δεν είχαμε καμία ιδέα για το πού αυτό το μέρος ήταν. Υποθέσαμε ότι θα μπορούσε να ήταν Τουρκία ή Ελλάδα.

Ήταν ένα λιμάνι αλλά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε φύγει από την Κύπρο και και είδαμε και διακριτικά του ρωσικού πολεμικού ναυτικού».

Ο Alex πρόσθεσε: «Εξηγήσαμε τα πάντα με λεπτομέρεια και ο αξιωματικός σκέφτηκε ότι ήταν αστείο και μας τράβηξε φωτογραφία στο κινητό του να μας θυμάται και μας στείλει πίσω την επόμενη μέρα! Έτσι μείναμε εκεί στη ναυτική βάση. Είχαμε Wi - Fi, φάγαμε ωραίο φαγητό και μας έδωσαν και γυαλιά ηλίου ως αναμνηστικό», κατέληξε.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ξένου μέσου ενημέρωσης, ο Alex πήρε τη μητέρα του να της πει τι είχε συμβεί και αυτή (δικαιολογημένα) άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει.

Όλο αυτό όμως ήταν μια καλοστημένη πλάκα. Διαβάζοντας τις Βρετανικές εφημερίδες όπως η Independent και η Telegraph μαθαίνουμε ότι όλο αυτό το έστησαν οι τρεις φίλοι. Ήταν απλώς μια στημένη φάρσα.

Σύμφωνα με την Telegraph ο Ellis έχει δημοσιεύσει αρκετές φάρσες στο κανάλι του στο YouTube.



Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Lewis Ellis ανέβασε βίντεο στο κανάλι του στο Youtube όπου κάνει μπάνιο σε διακοσμητική πισίνα στο Manchester’s Trafford Centre.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.ν

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'