Ο Τζέφρι έχει το θράσος και μιλάει -Ζητάει εθνική συνεννόηση των Μνημονιακών

Έχει το θράσος και μιλάει ο ΓΑΠ, αυτός που σε άλλη χώρα (Ισλανδία, Αργεντινή) θα ήταν ήδη φυλακή. Όχι μόνο έχει το θράσος και μιλάει αλλά ζητάει και εθνικό σχέδιο και συνεννόηση των Μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων. Αλλά ας δούμε τι λέει το ρεπορτάζ.


Τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου με μία μίνιμουμ συνεννόηση των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων, πρότεινε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου. Μιλώντας σε εκδήλωση του ΚΙΔΗΣΟ στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για «εθνικό μορατόριουμ σοβαρότητας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του τόπου».

Δείτε επίσης
• ΓΑΠ: «Συνεργασία και με τον ΣΥΡΙΖΑ, πάνω σε μια σωστή προγραμματική βάση»
• Σοκ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο -Επιτρέπει τις Ομαδικές Απολύσεις
• Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Ο Κούλης μοναδικός πολιτικός «εκπρόσωπος» από την Ελλάδα
• ΕΝΦΙΑ ως το 2031 αντί για κατάργηση του

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων, κατηγορώντας τες ότι δεν συμπεριλαμβάνουν το ΚΙΔΗΣΟ στα ερωτηματολόγιά τους.

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ υπεραμύνθηκε του έργου της κυβέρνησής του και διερωτήθηκε: «Από πότε έχουμε να δούμε να γίνεται σοβαρή μεταρρύθμιση στη χώρα; Από τότε που έφυγε η «τρισκατάρατη» κυβέρνηση Παπανδρέου». Αναφέρθηκε επίσης στις κατηγορίες που έχουν εκτοξευθεί εναντίον του, αλλά δήλωσε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

«Με είπαν Πινοσέτ, Τσολάκογλου, ντίλερ διεθνών κερδοσκόπων, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δικός μου εχθρός δεν είναι ο κ. Τσίπρας, όπως δεν ήταν ο κ. Σαμαράς. Τα δε γεγονότα του παρελθόντος, τα διδάγματα, δεν τα αναφέρουμε από εκδίκηση αλλά για να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά στο μέλλον», επεσήμανε.

Σχετικά με τις δικές του κινήσεις στο μέλλον ο κ. Παπανδρέου είπε ότι ο στόχος είναι η αυτόνομη κάθοδος στις βουλευτικές εκλογές. Επιπλέον τόνισε ότι συνεχίζει την προσπάθεια για τη συμπόρευση των «προοδευτικών» δυνάμεων και σημείωσε: «Η πρότασή μας είναι απλή: Συμφωνία σε επαναστατικό πλαίσιο αλλαγών που κόβουν τον γόρδιο δεσμό της πελατειακής Ελλάδας, και μετά όλοι και όλα από τη βάση. Αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, το Κίνημα θα κατέλθει μόνο του στις επόμενες εκλογές».

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'