Οι Ισλαμιστές γενοκτονούν τους «Σατανιστές» Γιαζίντι σε Συρία και Ιράκ

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος διαπράττει το έγκλημα της γενοκτονίας σε βάρος των Κούρδων Γιαζίντι στη Συρία και στο Ιράκ, αποσκοπώντας στον αφανισμό της εθνο-θρησκευτικής ομάδας των 400.000 ανθρώπων μέσω δολοφονιών, σεξουαλικής σκλαβιάς και άλλων εγκλημάτων, ανέφεραν ερευνητές των Ηνωμένων Εθνών. Οι Γιαζίντι αποτελούν θρησκευτική ομάδα που χαρακτηρίζονται ως Σατανιστές από τους μουσουλμάνους και τους χριστιανούς.


Οι Γιαζίντι έχουν ως θεό τους τον Άγγελο Παγόνι Μαλίκ Ταούς, που ταυτίζεται με τον Εωσφόρο. Για το λόγω αυτό οι μουσουλμάνοι τους θεωρούν σατανιστές και οι φανατικοί ισλαμιστές του ισλαμικού κράτους τους σκοτώνουν. Η εξόντωση τους έχει χαρακτηριστικά γενοκτονίας σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Πείτε μου όμως οι Χριστιανοί δεν θα έκαναν το ίδιο σε άλλες εποχές;
Δεν χαρακτήρισαν ως δαίμονες τους Θεούς άλλων;
Δεν γκρέμισαν τους ναούς τους;
Δεν βίασαν, δολοφόνησαν, εκβίασαν αλλόθρησκους για τους εκχριστιανίσουν;
Θυμάστε την Υπατία;
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του θρησκευτικού φανατισμού και του «Διαδώστε το όνομα Μου, σε όλη την Οικουμένη».

Και τελικά Αποκαλύπτεται ότι οι Σατανιστές ΔΕΝ είναι αυτοί που δολοφονούν.

Περισσότερα
• Οι Γεζίντι - Yazidi - MΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
• Οι Γεζίντι - Yazidi - MΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
• Αναρχικοί εναντίον ISIS: Η επανάσταση για την οποία δεν μιλά κανείς

Αποτελεί Γενοκτονία

 Η έκθεσή τους, η οποία βασίζεται σε συνεντεύξεις με δεκάδες επιζώντες, ανέφερε ότι οι ισλαμιστές μαχητές συλλαμβάνουν συστηματικά Γιαζίντι στο Ιράκ και στη Συρία από τον Αύγουστο του 2014, επιδιώκοντας «να εξαλείψουν την ταυτότητά τους» σε μια εκστρατεία που πληροί τα κριτήρια της γενοκτονίας όπως ορίζεται στη Σύμβαση της Γενεύης του 1948.

 «Η γενοκτονία των Γιαζίντι συνεχίζεται», αναφέρεται στην έκθεση.

 Ο Πάουλο Πινιέιρο, πρόεδρος της επιτροπής έρευνας, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι «το έγκλημα της γενοκτονίας πρέπει να προκαλέσει μια πολύ πιο κατηγορηματική δράση σε πολιτικό επίπεδο, περιλαμβανομένου και του Συμβουλίου Ασφαλείας».

 Ο Βίτιτ Μουνταρμπόρν, μέλος της Επιτροπής, δήλωσε ότι στην έκθεση «καταγράφονται λεπτομερώς πληροφορίες για τόπους, παραβιάσεις και ονόματα των δραστών» και ότι έχει αρχίσει το μοίρασμα των πληροφοριών με ορισμένες εθνικές αρχές, οι οποίες διώκουν ξένους μαχητές.

 Η τζιχαντιστική οργάνωση προσπάθησε να αφανίσει τους Γιαζίντι αναγκάζοντας τους άνδρες να επιλέξουν ανάμεσα στη μεταστροφή τους στο ισλάμ και στον θάνατο, βιάζοντας ακόμη και κοριτσάκια εννέα ετών, πουλώντας γυναίκες σε σκλαβοπάζαρα και στρατολογώντας αγόρια στον πόλεμο, ανέφερε η έκθεση.

 «Καμία άλλη θρησκευτική ομάδα σε περιοχές στη Συρία και στο Ιράκ που τελούν υπό τον έλεγχο του ISIS δεν έχει υποστεί τον όλεθρο που υπέστησαν οι Γιαζίντι», αναφέρεται στην έκθεση.

Αντίγονος για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'