Ο Κιτ Χάρινγκτον ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές -ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιτ Χάρινγκτον μιλά για το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό του Game of Thrones και ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές για την επί 12 μήνες εξαπάτηση τους από τους παραγωγούς της σειράς σχετικά με την μοίρα του Jon Snow. Το μεγαλύτερο ερώτημα που βασάνιζε τους θαυμαστές του Game of Thrones απαντήθηκε στο 2ο επεισόδιο του 6ου κύκλου.


Πέρασαν 12 μήνες από τότε που είδαμε τον Jon Snow να πεθαίνει και διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε θεωρίες για τη μοίρα του πιο αγαπημένου χαρακτήρα της σειράς, ωστόσο κάθε φορά που έμοιαζε ότι καταλήγαμε σε κάποιο συμπέρασμα οι δημιουργοί και οι ίδιοι οι ηθοποιοί έκαναν τα πάντα για να μας διαψεύσουν.

Περισσότερα:
• Game of Thrones: Ναι αυτό που «γνωρίζαμε», τελικά συνέβη! Προσοχή Spoilers (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
• Melisandre, η σαγηνευτική «Κόκκινη Μάγισσα» του Game of Thrones είναι το κλειδί των εξελίξεων -ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)



Και κάπως έτσι φτάσαμε στο 2ο επεισόδιο του Game of Thrones, με τον Jon Snow νεκρό σε ένα τραπέζι και τη Melisandre να προσπαθεί να τον αναστήσει. Και εκεί που όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει και οι πιστοί του σύντροφοι και η μάγισσα εγκαταλείπουν απελπισμένοι το άψυχο σώμα του Jon Snow, εκείνος ανοίγει τα μάτια.

Σ' εκείνο το σημείο μια αίσθηση ανακούφισης πλημμύρισε τις καρδιές όλων τον θαυμαστών του, που είχαν κλάψει με μαύρο δάκρυ στο τέλος του 5ου κύκλου.

Γι΄αυτόν τον λόγο, μάλλον, ο Κιτ Χάρινγκτον, που ένιωθε ενοχές για το "δράμα" που έζησαν οι φαν του αποφάσισε να απολογηθεί για αυτούς τους 12 μήνες που έλεγε εν γνώση του ψέμματα.



Ερωτώμενος τι έχει να πει στους θαυμαστές του λοιπόν στο "Entertainment Weekly" ο 29χρονος ηθοποιός τόνισε:
«Λυπάμαι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που είπα ψέμματα σε όλους. Μου άρεσε που ο κόσμος στεναχωρήθηκε όταν σκοτώθηκε ο Snow. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ότι οι άνθρωποι δεν θα ενδιαφέρονταν ή θα ήταν εντάξει με το γεγονός ότι ο Jon Snow είναι νεκρός. Αλλά φαίνεται ότι, όπως και στην περίπτωση του Ματωμένου Γάμου, έτσι και τώρα ο κόσμος ένιωσε ένα είδος θλίψης. Κι αυτό σημαίνει ότι αυτό που κάνω, ή αυτό που κάνει η σειρά για τον Jon γίνεται σωστά.»

Εντάξει, Jon Snow τώρα που αναστήθηκες ανήμερα του Ορθοδόξου Πάσχα  (με το Παλαιό Ημερολόγιο) θα προσπαθήσουμε να σε συγχωρέσουμε!

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'