Το περιμένατε; Επιστρέφει το Prison Break, δείτε το trailer (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αρχική σειρά είναι ένα δράμα δράσης με κεντρικό πρόσωπο τον Michael Scofield (Miller, "The Loft"), έναν νεαρό άνδρα αποφασισμένο να σώσει τον καταδικασμένο αδελφό του, Lincoln Burrows (Purcell, “DC’s Legends of Tomorrow”), από το θάνατο, καταστρώνοντας ένα πολύπλοκο σχέδιο για να ξεφύγουν από τη φυλακή. Αυτά βέβαια τα γνωρίζετε, όσοι έχετε παρακολουθήσει την αρχική σειρά.
Δείτε παρακάτω περισσότερα για την υπόθεση και το τρέιλερ της συνέχειας.


Όλα τα events της σειράς, που γυρίστηκε σε τοποθεσίες στο Μαρόκο, παρουσιάζουν ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι ο Michael Scofield, που τον νομίζαμε για νεκρό, μπορεί να είναι ζωντανός.
Ο Lincoln Burrows και η Sarah (Sarah Wayne Callies, “Colony,” “The Walking Dead”), η σύζυγος του Michael μέχρι που θεωρήθηκε νεκρός, ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους, για να καταστρώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς που έγινε ποτέ, καθώς τρεις από τους πιο διαβόητους δραπέτες της φυλακής του Fox River, ο αγαπητός μας Sucre (Nolasco, “telenovela”), ο T-Bag (Knepper, “Heroes”) και o C-Note (Dunbar, “The Mentalist”), επιστρέφουν σε δράση.

Περισσότερα
• Επιτέλους γίνονται αυτά που θέλουμε στο Game of Thrones -ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS!!!
• Ο βασιλιάς στα κίτρινα και η μυθολογία Κθούλου στο True Detective



Το "Prison Break" συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές και υψηλές βαθμολογίες όταν έκανε πρεμιέρα στο FOX το φθινόπωρο του 2005, συγκεντρώνοντας υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη δραματική τηλεοπτική σειρά και την καλύτερη απόδοση από έναν ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά (ο Miller).

Η αρχική ομάδα παραγωγής, ανάμεσα τους ο δημιουργός της σειράς Paul T. Scheuring, ο Neal Moritz, ο Marty Adelstein και ο Dawn Olmstead, θα επιστρέψουν στην εκτελεστική παραγωγή της νέας σειράς, με τον Scheuring να χρησιμεύει ως showrunner/συγγραφέας.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'