O «Jon Snow» αποκάλυψε την συγγένεια του με... την Συνωμοσία της Πυρίτιδας (BINTEO)

Οικογενειακά ανέκδοτα υπάρχουν πολλά, οικογενειακές δυναστείες λιγότερες, το γενεαλογικό δέντρο όμως του τηλεοπτικού Jon Snow, κανείς δεν θα μπορούσε να το εμπνευστεί. Απόγονος του Ρόμπερτ Κάτεσμπι, του ηγέτη και εγκεφάλου πίσω από τη Συνωμοσία της Πυρίτιδας του 1605.


Ο ανήμερα του Ορθοδόξου Πάσχα Αναστηθής ήρωας του Game Of Thrones, Κιτ Χάρινγκτον μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Άντριου Μαρ και αποκάλυψε ότι είναι απόγονος του Ρόμπερτ Κάτεσμπι, του ηγέτη και εγκεφάλου πίσω από τη Συνωμοσία της Πυρίτιδας του 1605.

Από τη μεριά της μητέρας του, ο Κιτ Χάρινγκτον κουβαλάει την επανάσταση που ο πρόγονος του ήθελε να φέρει παρέα με τον Guy Fawkes και τους άλλους ανατινάζοντας το Κοινοβούλιο και όλους όσοι ήταν μέσα σε αυτό.

Διαβάστε επίσης
Γκάι Φωκς: Η πραγματική ιστορία του V συμβόλου των Anonymous
• Επίθεση από τους Anonymous δέχτηκε η Τράπεζα της Ελλάδος



Εάν αυτό δεν μοιάζει αρκετά εντυπωσιακό, ο Χάρινγκτον αποκάλυψε ότι όταν το κεφάλι του Κάτεσμπι περιφερόταν μετά την εκτέλεση του στο Κοινοβούλιο, ο Τζον Χάρινγκτον, αριστοκράτης από τη μεριά του πατέρα του, βρισκόταν εκεί και σχολίασε για τον νεκρό συνωμότη.

«Ασχημομούρης. Δεν βρίσκεις;»

Ο Jon Snow μοιάζει να είναι ρόλος ζωής για τον 29χρονο Κιτ Χάρινγκτον που στο αίμα του κυλάνε οι επαναστάτες και το κατεστημένο, μαζί.



Ο ηθοποιός ήδη διαβάζει ένα σενάριο για ακόμη μια κινηματογραφική μεταφορά της Νύχτας που έκανε τον Guy Fawkes σύμβολο και μάσκα των Anonymous.



Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'