Γνώριζε την Αγραφιώτου ο δράστης ή πρόκειται για Μανιακό δολοφόνο

Μετά την κατά πάσα πιθανότητα μη εμπλοκή του «Δράκου» στη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου στο Μαρούσι, η αστυνομία πιθανολογεί ότι ο δράστης γνώριζε το θύμα ή είχε προσωπικές διαφορές μαζί του αλλιώς πολύ πιθανό να πρόκειται για μανιακό δολοφόνο.
Διευρύνει πλέον τον κύκλο των υπόπτων στις έρευνες του το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής στην προσπάθεια που κάνει να εξιχνιάσει την φρικτή δολοφονία σε βάρος της άτυχης 69χρονης.


Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση δεν έχει εξαιρεθεί εντελώς από ύποπτος ο 30χρονος που έγινε γνωστός και ως «δράκος του Αμαρουσίου», ωστόσο ούτε τον χώρο του σουπερμάρκετ αναγνώρισε όταν τον πήγαν εκεί οι αστυνομικοί, ούτε μπόρεσαν να τον συνδέσουν με το περιστατικό με τα έως τώρα αποτελέσματα που έχουν λάβει προφορικά από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, τα οποία όμως έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και γι αυτό δεν μπορούν να αποκλείσουν τυχόν εκπλήξεις στη συνέχεια.

Περισσότερα
• Τελικά ο «δράκος» δεν είναι ο δολοφόνος -Σε ποιον στρέφονται οι έρευνες
• Νέα εξέλιξη -Η Αγραφιώτου έτρεξε προς το κλιμακοστάσιο για να σωθεί
• Θρίλερ με τον φόνο της Αγραφιώτου -Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα με τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τον χώρο, τα αντικείμενα και τα ρούχα του θύματος είναι ότι είναι δεκάδες τα αποτυπώματα και τα γενετικά υλικά, αλλά κανένα από αυτά μέχρι στιγμής δεν κάνει “ζευγάρι” με κάποιο άλλο, όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί.

Για παράδειγμα ακόμα και αν βρεθεί γενετικό υλικό στα νύχια του θύματος, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις, αυτό αν δεν ταυτοποιείται με τον μοναδικό ύποπτο που είχαν μέχρι σήμερα οι Αρχές και εξέταζαν για την υπόθεση ή με κάποιον άλλον ύποπτο που μπορεί να προκύψει στη συνέχεια, για να θεωρήσουν ενδεχομένως ότι έχουν το γενετικό υλικό του δράστη θα έπρεπε να το συναντήσουν και σε άλλο σημείο, π.χ. στις τρίχες των μαλλιών της.Αυτή η όλη διαδικασία λοιπόν εξ ορισμού είναι μακρόχρονη.

Η άρση στο τηλεφωνικό απόρρητο του θύματος δεν είχε δώσει κάτι το ύποπτο στις Αρχές μέχρι σήμερα, ωστόσο θα υπάρξει ενδεχομένως ένας νέος γύρος άρσεων τηλεφωνικών απορρήτων με άτομα τα οποία το θύμα είχε επικοινωνήσει για να ελεγχθούν για παράδειγμα και οι κλήσεις προς τρίτους που εκείνοι έχουν πραγματοποιήσει, μήπως από εκεί βγει κάτι, ενώ σε αναμονή βρίσκονται ακόμη οι Αρχές για την αποδοχή του αιτήματος τους από την Εισαγγελία ώστε να αρθεί και το τραπεζικό της απόρρητο και να διαπιστωθούν τυχόν αιφνίδιες αλλαγές στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Ο δράστης ήταν μανιακός ή είχε προσωπικές διαφορές μαζί της

Για την Αστυνομία το κίνητρο του δράστη παραμένει σεξουαλικό με υπόβαθρο όμως που είτε δείχνει την ύπαρξη ενός μανιακού και άρα δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει και άρα τότε θα μπορούμε να μιλάμε για δεύτερο και βέβαια χειρότερο «δράκο» στην περιοχή είτε ο δράστης γνώριζε το θύμα και είχε έντονες προσωπικές διαφορές μαζί του, οι οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει με κανέναν.

Το δεύτερο σκέλος είτε για να προκύψει ο ύποπτος από μία τέτοια περίπτωση είτε για να αποκλειστεί, αναγκάζει τις Αρχές να διευρύνουν τον κύκλο των ερευνών και ειδικά στον ευρύ, στον στενό φιλικό και στον στενότερο συγγενικό κύκλο, όπου άπαντες θα εξεταστούν εκ νέου και θα διερευνηθούν όλες οι πιθανότητες.

Η Ασφάλεια έχει λάβει κατάθεση, σύμφωνα με πληροφορίες και από έναν άντρα σεκιούριτι που ανέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή της δημοσιογράφου «Φως στο Τούνελ», πως πριν περίπου τρεις μήνες μία γυναίκα κατήγγειλε ότι παραλίγο να πέσει θύμα επίθεσης στο τρίτο υπόγειο από έναν καραφλό άντρα, περίπου 60 ετών, ωστόσο η μαρτυρία χαρακτηρίζεται ως μάλλον γενική, χωρίς την ύπαρξη της ίδια της γυναίκας να το καταγγέλει και χωρίς να έχουν καταγραφεί τα στοιχεία της από τους σεκιούριτι, ώστε να μπορούσε να εντοπιστεί και να ερωτηθεί και εκείνη από τις Αρχές.

Πρόσθετα, ανάμεσα σε άλλες μαρτυρίες εξετάζεται και η μαρτυρία που την ήθελε να είχε έναν έντονο τηλεφωνικό διάλογο για οικονομικούς λόγους, μέσα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας αρτοποιείων απ' όπου συνήθιζε να παίρνει τον πρωινό της καφέ, ενώ κάθε στοιχείο και κάθε μαρτυρία θα εξετάζεται μήπως τυχόν προκύψει κάτι ουσιαστικό που ενδεχομένως θα άνοιγε τον δρόμο των ερευνών προς την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'