Οι φωτογραφίες Παντελίδη από τη χαρτοπαικτική λέσχη απόδειξη ότι οι δύο κοπέλες είπαν ψέματα; (ΦΩΤΟ)

Σάλος έχει προκληθεί τις ημέρες με τις φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη, που είδαν το φως της δημοσιότητας και είναι τραβηγμένες από τη χαρτοπαικτική λέσχη, όπου ο αδικοχαμένος τραγουδιστής βρέθηκε με τη Φρόσω Κυριάκου, τη Μίνα Αρναούτη και άλλους φίλους, λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου.


Τις φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα και δείχνουν την παρέα να διασκεδάζει, να παίζει χαρτιά και γενικότερα όλοι τους να βρίσκονται σε καλή διάθεση. Όπως παρατηρεί κανείς, στο τραπέζι το αλκοόλ ρέει άφθονο, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι επίμαχες φωτογραφίες, είναι τραβηγμένες, μισή ώρα πριν ο Παντελής βρει τραγικό θάνατο!

Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση τους έχει προκληθεί σάλος, διότι στις φωτογραφίες ποζάρουν και οι δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες στις καταθέσεις τους φέρονται να έχουν καταθέσει ότι δεν είχαν επαφή με τον τραγουδιστή όταν αυτός έπαιζε χαρτιά και δεν γνωρίζουν πόση ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει. Αλλά οι φωτογραφίες, έρχονται να διαψεύσουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους ισχυρισμούς των δύο κοριτσιών, αφού είναι δίπλα του.

Δείτε επίσης:
• Δυστύχημα Παντελίδη: Ξεκίνησε η «μάχη» των αποζημιώσεων
• Στα όρια λιποθυμίας ήταν ο Παντελίδης το μοιραίο πρωινό
• Παντελίδης: Δεν φορούσε ζώνη -Ποια στοιχεία δείχνουν ότι δεν οδηγούσε
• "Βόμβα" του κολλητού του Παντελίδη για το ατύχημα!




Άμεση ήταν και η αντίδραση της οικογένειας Παντελίδη, η οποία ξεσπά μέσω του δικηγόρου της, Χαράλαμπου Λυκούδη.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εφημερίδα, αναφέροντας ότι η υπόθεση μόλις τώρα άνοιξε!

«Εσείς φέρνετε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Φωτογραφίες που εμφανίζουν τις δύο συνεπιβαίνουσες να κάθονται δίπλα στον Παντελή, στο τραπέζι που παίζει χαρτιά τη νύχτα. Εάν αληθεύει ότι οι δύο δεν γνώριζαν εάν ήπιε ο Παντελής επειδή αυτές κάθονταν σε άλλο χώρο της οικίας, ποιος λέει την αλήθεια; Αυτές ή οι φωτογραφίες; Έχουν λοιπόν ή όχι σκοπιμότητα οι καταθέσεις τους;», δήλωσε.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'