Χάνονται οι ελπίδες -Μόνο από θαύμα μπορεί να σωθεί ο Σουμάχερ

Ένα θαύμα μόνο μπορεί να σώσει τον Γερμανό οδηγό της F.1, Μίκαελ Σουμάχερ. Η κατάσταση της υγείας του καθημερινά χειροτερεύει και κινδυνεύει να πεθάνει.


Τα  δημοσιεύματα στην Αμερική αλλά και τον ιταλικό Τύπο εμφανίζονται απαισιόδοξα και φιλοξενούν δηλώσεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Σουμάχερ και οι οποίοι περιγράφουν πως είναι σήμερα.

Περισσότερα
• ΨΕΜΑ: Σουμάχερ: Λάτρης της ταχύτητας και του Χριστού

Σύμφωνα με μαρτυρία νευροχειρούργου -ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος- η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει».

Ο Σουμάχερ, όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα «newseveryday.com» και η «Corriere dello Sport» έχει φτάσει από τα 75 στα 45 κιλά και κινδυνεύει να πεθάνει.

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. Το ατύχημα πάντως έγινε σε σημείο που βρίσκεται εκτός της πίστας που έκανε σκι. Η βοήθεια που του παρασχέθηκε ήταν άμεση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Μουτιέ  και ενώ ο Σουμάχερ είχε ακόμη τις αισθήσεις του. Το νοσοκομείο στο Μουτιέ δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το συμβάν και ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στη γειτονική Γκρενόμπλ.

Τα τραύματα που έφερε ο Σουμάχερ ήταν πιο σοβαρά απ' ότι αρχικά έδειχναν και η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα οι γιατροί τον υπέβαλαν σε τεχνητό κώμα. Ο Σουμάχερ υποβλήθηκε σε δύο νευροχειρουργικές επεμβάσεις, καθώς είχε εγκεφαλική αιμορραγία.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'