Κύπρος: Έκδοση Νέου ευρωπαϊκού εντάλματος για τον Λεωνίδα Μπόμπολα

Σταματά η διαδικασία έκδοσης ή μη του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα, η οποία ξεκινά από την αρχή, μετά την απόφαση των κυπριακών αρχών να εκδόσουν νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.


Τα συμπληρωματικά στοιχεία που θέλησαν να συμπεριλάβουν οι κυπριακές αρχές στο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του επικεφαλής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Λεωνίδα Μπόμπολα, στάθηκαν η αφορμή να ακυρωθεί η μέχρι σήμερα διαδικασία. Κι ενώ το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας επρόκειτο να συνεδριάσει αύριο Παρασκευή, τελικά οι διαδικασίες σταμάτησαν και αρχίζουν ξανά από την αρχή, καθώς ήδη έχει διαβιβαστεί το νέο ένταλμα.

Περισσότερα
• Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Λ. Μπόμπολα ζήτησε ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας
• Κύπρος: Ένταλμα σύλληψης του Λεωνίδα Μπόμπολα για δωροδοκία

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο είχε ζητήσει να διαβιβαστούν σε αυτό συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση της Κύπρου, προκειμένου να αποφανθεί γύρω από την έκδοση ή μη του επιχειρηματία. Από την πλευρά τους, οι κυπριακές αρχές αποφάσισαν να εκδώσουν νέο ένταλμα, το οποίο αφορά στα ίδια αδικήματα με το προηγούμενο ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προστεθεί τα συμπληρωματικά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθώντας από την αρχή τη διαδικασία, ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε σήμερα αυτοβούλως ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελέων. Το ίδιο είχε πράξει και στο παρελθόν για το πρώτο ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λ. Μπόμπολας, ως επικεφαλής των εταιρειών Ελλάκτωρ και Ηλέκτωρ αντιμετωπίζει κατηγορίες γύρω από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Πάφου για την εναπόθεση των σκουπιδιών. Πλέον αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία συζήτησης του νέου εντάλματος σύλληψης ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'