Γαλλία: Αστυνομικός πιάνει γυναίκα από το λαιμό και την πετάει στο έδαφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο, στο οποίο ένας αστυνομικός ασκεί αδικαιολόγητη βία σε βάρος γυναίκας, κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων και επεισοδίων στη Γαλλία, κάνει τον γύρο του κόσμου.


Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί αντιδράσεις. Ο αστυνομικός, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Γαλλία άσκησε βία σε μεσήλικη γυναίκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Τουλούζη, πριν δύο ημέρες. Η γυναίκα, μέσης ηλικίας, περπατούσε στον δρόμο κατευθυνόμενη προς το πεζοδρόμιο, όταν ο αστυνομικός, απροκάλυπτα όπως φαίνεται στο βίντεο, την άρπαξε από τον λαιμό και την έσπρωξε προς τα πίσω.

Περισσότερα
Η Γαλλία δείχνει τον δρόμο σε όλη την Ευρώπη -Ξεσηκωμός για τα εργασιακά -Κύμα απεργιών και νέες συγκρούσεις στο Παρίσι (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
• Η Γαλλία στις φλόγες, η Ελλάδα αδιαφορεί
• Παράδειγμα Αγώνα οι Γάλλοι -Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Χωρίς να ασκήσει οποιαδήποτε αντίσταση, η γυναίκα αφήνεται στο "μένος" του αστυνομικού, που την σπρώχνει στα κάγκελα, πριν την ρίξει στο έδαφος.

Ένας άνδρας, που βιντεοσκοπεί όσα γίνονται, σπεύδει να βοηθήσει τη γυναίκα, ενώ ο αστυνομικός απομακρύνεται, σαν να μην συνέβη τίποτα.


Εδώ βλέπουμε την ίδια γυναίκα να βρίσκεται μάρτυρας σε σκηνή αστυνομικής επίθεσης σε άλλον πολίτη. Το βίντεο αυτό είναι το πρώτο μέρος όπως λέει αυτός που το τράβηξε.



Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'