Πέθανε το μεγαλύτερο σε ηλικία σκυλί στον κόσμο

Ένα Kelpie που μπορεί να ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία σκυλί στον κόσμο πέθανε στο κρεβάτι του την Κυριακή 17 Απριλίου στο Γούλσθορπ της Αυστραλίας.


Ο Μπράιαν ΜακΛάρεν δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «Weekly Times» πως ο σκύλος του Μάγκι έζησε μέχρι την ηλικία των 30 ετών.

«Είχε περάσει μία ευχάριστη εβδομάδα. «Πήγαινε καθημερινά από το αγρόκτημα μέχρι το γραφείο και γάβγιζε στις γάτες που συναντούσε, όπως κάθε μέρα» δήλωσε ο ΜακΛάρεν.

Περισσότερα
• Πέθανε η γηραιότερη Γάτα στον κόσμο μερικές μέρες μετά τα 24ρτα γενέθλια της (ΦΩΤΟ)
• Τι πρέπει να κάνεις αν σου επιτεθεί σκύλος
• Δείτε την ελληνική πλατφόρμα αγγελιών για χαμένα κατοικίδια

Σύμφωνα με το American Kennel Club, η Μάγκι θα ήταν περίπου 164 ετών σε ανθρώπινα χρόνια (σύμφωνα με την αμερικανική Ένωση Κτηνιάτρων είναι μύθος πως το 1 σκυλίσιο έτος αντιστοιχεί σε 7 ανθρώπινα).

Πέρυσι, το τηλεοπτικό δίκτυο 7 News Perth έκανε μία ιστορία για την Μάγκι, η οποία εκείνη την εποχή ήταν 29 ετών.

«Είμαστε καλοί φίλοι» είχε δηλώσει ο ΜακΛάρεν. «Έχουμε μεγαλώσει μαζί». Πρόσθεσε επίσης πως η Μάγκι ήταν κουφή, αλλά κατά τα άλλα υγιής. Μέχρι πριν από τρεις ημέρες.

«Τις τελευταίες εβδομάδες είχα τρομοκρατηθεί από το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε ευθανασία. Ράγιζε η καρδιά μου» δήλωσε ο ΜακΛάρεν στο ABC News. «Είμαι τόσο ευτυχής που έφυγε με αυτό τον τρόπο».

Δυστυχώς όμως ο ΜακΛάρεν δεν έχει κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει πως η Μάγκι έφτασε 30 ετών, αλλά όπως λέει έγινε μέλος της οικογένειας όταν ο γιος του – τώρα 34 – ήταν μόλις 4 ετών.

Ωστόσο, λόγω της έλλειψης τέτοιων εγγράφων, το ρεκόρ της Μάγκι είναι ανεπίσημο.

Ο επίσημος κάτοχος του ρεκόρ για το γηραιότερο σκυλί στον κόσμο ήταν η Bluey, ένας αυστραλέζικος cattle-dog, που πέθανε σε ηλικίας 29 ετών και 5 μηνών το 1939, σύμφωνα με το Guinness World Records.

Αόρατα Γεγονότα


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'