Βαγενά: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, εδώ αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιά στους Τούρκους»

Ένα απίθανο επιχείρημα επινόησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, για να υποστηρίξει τη λειτουργία του υπερταμείου, που ψηφίστηκε την Κυριακή, το οποίο προβλέπεται να λειτουργήσει για 99 χρόνια. «Έχουμε μεγάλες αντοχές», δήλωσε, «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, εδώ αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιά στους Τούρκους».


«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές», ανέφερε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό stigmafm της Ζακύνθου.

Η κυβερνητική βουλευτής εκτίμησε ότι «είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες», ενώ ισχυρίστηκε ότι «οι Έλληνες θέλουν να μπουν στο δημόσιο για να κάθονται».

Περισσότερα
• Η Γαλλία στις φλόγες, η Ελλάδα αδιαφορεί
• Εκκένωση στην Ειδομένη: Πρόσφυγες τρέχουν να ξεφύγουν από τα ΜΑΤ

«Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος σημείωσε ότι «από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'