Η βλακεία σ' όλο της το μεγαλείο -Θαυμαστές του Παντελίδη γκαζώνουν στη στροφή που τράκαρε για να δουν πως έγινε το τροχαίο

Υπάρχει πολύς ηλίθιος κόσμος εκεί έξω, αγαπητοί φίλοι, αυτό το έχουμε διαπιστώσει προ πολλού, αγαπητοί φίλοι. Επίσης, υπάρχει και η φυσική επιλογή, όπως είχε πει και ο Δαρβίνος.


Υπάρχουν και πολλοί θαυμαστές του πρόσφατα χαμένου Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς εμπίπτουν σε κλίμακα τέτοιας ηλιθιότητας όπου απειλείται η επιβίωσή τους στην εξελικτική αλυσίδα, αφού απ' ό,τι φαίνεται περνούν από το σημείο του τροχαίου και γκαζώνουν για να αναπαραστήσουν το δυστύχημα και να καταλάβουν υπό ποιες συνθήκες τράκαρε ο Παντελίδης.



Περισσότερα
• Στα όρια λιποθυμίας ήταν ο Παντελίδης το μοιραίο πρωινό
• Εργαστηριακές εξετάσεις Παντελίδη: Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ -Ο τραγουδιστής οδηγούσε το αυτοκίνητο

Όπως διαβάζουμε στο newsbomb:

Στα κεντρικά της Τροχαίας Αττικής υπάρχει έντονη ανησυχία για ένα... ανόητο φαινόμενο που έχει κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες εβδομάδες. Φανατικοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη προσπαθούν να κάνουν αναπαράσταση του τροχαίου δυστυχήματος κινούμενοι με τα δικά τους οχήματα και με υψηλές ταχύτητες θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους!
Οι θαυμαστές του 32χρονου τραγουδιστή ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα και έτσι κάνοντας τη δική τους «πρόβα» στο ίδιο σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, προσπαθούν να βγάλουν το δικό τους πόρισμα.

Μάλιστα, αγαπητοί φίλοι. Υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι όταν περνούν από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης αποφασίζουν να πατήσουν τέρμα γκάζι για να δούνε τι θα γίνει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την ίδια ώρα βάζουν και τραγούδια του στο τέρμα.

Εκτός από εκείνους, υπάρχουν και άλλοι θαυμαστές που μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, σταματούν στο σημείο και ανεβάζουν τον ήχο του ράδιο των αυτοκινήτων τους, παίζοντας στο… τέρμα τραγούδια του Παντελίδη για να τιμήσουν τη μνήμη του. Αποτέλεσμα, κάτοικοι της περιοχής να ενοχλούνται με τη φασαρία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κληθεί η Αστυνομία για να παρέμβει.
Απορούμε ποιοι συμπολίτες μας θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τόσο παρανοϊκό, αυτοκαταστροφικό, επικίνδυνο και ηλίθιο και αλήθεια δε μας έρχεται τίποτα στο μυαλό.



Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'