Μυστήριο με τρία μουμιοποιημένα πτώματα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στους Αγίους Αναργύρους

Τρία πτώματα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκαν την Παρασκευή σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στους Αγίους Αναργύρους. Σε μουμιοποιημένη κατάσταση, χωρίς να φέρουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, εντοπίστηκαν τα τρία πτώματα.


Πιο αναλυτικά, οι σωροί εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε μουμιοποιημένη κατάσταση σε μονοκατοικία επί της οδού Βύρωνος. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός τους προσδιορίζεται να έχει επέλθει πριν από ένα μήνα ίσως και λίγο περισσότερο. Και οι τρεις βρέθηκαν ξαπλωμένοι πάνω σε ένα στρώμα το οποίο ήταν γεμάτο ακαθαρσίες, ενώ ο θάνατός τους -πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες- ήταν ταυτόχρονος.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στις μουμιοποιημένες σορούς των τριών αγνώστων. Οι σωροί δεν φέρουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή κακώσεις σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ κοντά τους δεν βρέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή κάποιο μαγκάλι που θα μπορούσε να δικαιολογεί ταυτόχρονο θάνατο από δηλητηρίαση με μονοξείδιο.

Πρόσθετα, ο ιατροδικαστής ήταν αδύνατο να καταλήξει σε συμπεράσματα, αφού τα σωθικά τους είχαν πλήρως αποσυντεθεί. Έτσι τα ακριβή συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου τους, που πιθανόν να οφείλονται σε δηλητηρίαση, θα προκύψουν ύστερα από τουλάχιστον έναν μήνα, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η τοξικολογική και ιστολογική εξέταση σε δείγματα που ελήφθησαν από τις σορούς τους.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'