Παντελίδης: Δεν φορούσε ζώνη -Ποια στοιχεία δείχνουν ότι δεν οδηγούσε

Πιθαμή προς πιθαμή ερεύνησαν το τζιπ που βρήκε τραγικό θάνατο στις 18 Φεβρουαρίου ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και οι εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων έχουν διαφορές, αλλά και κοινά στοιχεία. Το σίγουρο είναι πως ο 32χρονος τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη, γι αυτό και δεν άνοιξαν οι αερόσακοι. Ωστόσο την ίδια ώρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που δείχνουν ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός, οι πυροσβέστες εμφανίζονται σίγουροι πως ανέσυραν από τη θέση του οδηγού τον Παντελή Παντελίδη.


Οι πυροσβέστες φαίνεται ότι είναι ξεκάθαροι στις καταθέσεις τους καθώς αναφέρουν ότι από τη θέση του οδηγού απεγκλώβισαν «άνδρα κανονικά ενδεδυμένο, φέροντα τραύματα, συνεπεία του σφοδρού δυστυχήματος». Οι αστυνομικοί βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών και κυρίως των εξετάσεων DNA, που θα δείξουν πού κάθονταν οι επιβάτες.

"Βόμβα" του κολλητού του Παντελίδη για το ατύχημα!

Ο Αναστάσιος Δέδες, πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, διαπίστωσε ότι το κάθισμα του οδηγού βρισκόταν εννιά εκατοστά πιο μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, στοιχείο που συγκλίνει ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελής. Συμφωνεί όμως ότι οδηγός και συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες, ενώ δεν άνοιξαν και οι αερόσακοί τους.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, Γιάννη Κωλέττη, οι δύο διορισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι έλεγξαν το τζιπ και διαπίστωσαν ότι είχε αναπτύξει αυξημένη ταχύτητα πριν την πρόσκρουση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η άλλη συνεπιβάτης, η 21χρονη Φρόσω τηρεί σιγήν ιχθύος, πλην των δύο καταθέσεων που έχει δώσει στην Τροχαία. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Τροχαίας οι γονείς του τραγουδιστή.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'