Ο Σύγχρονος Πόλεμος Άλλαξε για Πάντα -Τα Όπλα Λέιζερ είναι Έτοιμα -Σήμερα |Ακτίνα Θανάτου από τις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη και αν το γεγονός ότι τα drones μπορούν να σπείρουν τον όλεθρο σε στόχους που ανακτήθηκαν μέσω συλλογής μετα-δεδομένων, δεν είναι αρκετά τρομακτικό, ο στρατός των ΗΠΑ κατέχει πλέον τις δικές του ακτίνες θανάτου- και δεν κάνουμε πλάκα.


Από τον καιρό του Nikola Tesla, και τα σχέδιά του για μια ακτίνα θανάτου, μέχρι και σήμερα το στρατιωτικό βιομηχανικό κατεστημένο λιγουρεύεται την ιδέα των οπλικών συστημάτων άμεσης ενέργειας. Τέτοιες προσπάθειες έκαναν και οι Ναζί του Χίτλερ κατά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θέματα τα οποία έχουμε δημοσιεύσει επανειλημμένα εδώ στα Αόρατα Γεγονότα. Τα κράτη θα μπορούσαν να καταστρέψουν τους εχθρούς τους, πολύ φθηνότερα αντί να χρησιμοποιούν τα πολύ ακριβά πυραυλικά συστήματα. Ωστόσο, αυτή η τεχνολογία και οι πόροι για να κατασκευαστεί παρέμεναν άπιαστοι -μέχρι τώρα.

Πατέρας της ακτίνας θανάτου ή αλλιώς του οπλικού συστήματος ακτίνων λέιζερ, δεν θεωρείται ο Nikola Tesla αλλά ο Αρχιμήδης. Ναι αυτός, ο μέγιστος γεωμέτρης της αρχαιότητας, έκαιγε τα εχθρικά πλοία στις Συρακούσες με κάποιο «μαγικό» τρόπο με καθρέφτες, που ακόμα δεν έχουμε να μπορέσει να βρούμε.

Τα Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας (DEWS) είναι συστήματα που εκπέμπουν ενέργεια χωρίς τη βοήθεια βλήματος, και μπορούν να χρησιμοποιούν το ορατό φως, την υπέρυθρη ακτινοβολία ή τα μικροκύματα, με θανατηφόρες συνέπειες.

Τα όπλα λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη στόχευση μεγάλου αριθμού στόχων με μεγάλη ακρίβεια, και ορισμένοι εκτιμούν το κόστος της κάθε βολής της κατευθυνόμενης ενέργειας σε μόλις 1$. Ναι μόλις 1 $.

«Σήμερα υπάρχουν οι τεχνολογίες», δήλωσε ο Paul Shattuck, διευθυντής της εταιρείας για τα συστήματα κατευθυνόμενης ενέργειας. "Μπορούν να συσκευαστούν σε μέγεθος, βάρος, δύναμη και θερμική μορφή τα οποία μπορούν να χωρέσουν στις σχετικές τακτικές πλατφόρμες, είτε πρόκειται για πλοίο, είτε πρόκειται για επίγειο όχημα ή μια αερομεταφερόμενη πλατφόρμα.

«Έτσι, όλα είναι έτοιμα σήμερα», είπε, «απλώς λείπει το ερώτημα και το που πρόκειται να συμβεί».

Η Lockheed Martin έχει ήδη δείξει τη θανάσιμη ακρίβεια αυτών των όπλων σε δοκιμές. Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ένα από τα όπλα τους με λέιζερ 30 KW θα λιώσει μια τρύπα μέσα από στερεό χάλυβα.

Όταν η Lockheed Martin ρωτήθηκε και αν τους ζητούσαν αύριο ένα όπλο λέιζερ στο εύρος των 30 KW, η εταιρεία είπε ναι το διαθέτει.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το γιγαντιαίο λέιζερ λιώνει τις πόλεις που μπαίνουν στο δρόμο του. Αυτή τη στιγμή, τα όπλα περιορίζονται στην κλίμακα 15-30 KW, για να προχωρήσουν παραπέρα ​​απαιτούνται απαντήσεις για τις ατμοσφαιρικές παρεμβολές, ένα θέμα το οποίο γίνεται όλο και πιο περίπλοκο με όπλα που τοποθετούνται σε εναέρια συστήματα.

Ωστόσο, η Lockheed είπε ότι το να φτιαχτεί ένα μεγαλύτερο λέιζερ είναι παρόμοιο με την οικοδόμηση servers υπολογιστών.
-Μόλις καταλάβεις πώς να τα συνδέσεις όλα, θα μπορείς να προσθέσεις περισσότερη δύναμη, προσθέτοντας κι άλλον διακομιστή. Το ίδιο ισχύει και για τα όπλα λέιζερ: μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες υποδοχές ρεύματος στο ράφι και να μεγαλώσετε τη δύναμή τους.

Το παρανοϊκό όπλο των Ναζί, που θα έκαιγε πόλεις και θα έβραζε ωκεανούς (ΦΩΤΟ)
Νικόλα Τέσλα και υπερόπλα (ΒΙΝΤΕΟ)
Πατέρας των Ακτίνων Λέιζερ ο Αρχιμήδης!



Μόλις πέρυσι, η εταιρεία πραγματοποίησε μια επίδειξη στην οποία πήραν μέρος μη επανδρωμένα συστήματα περισσότερο από ένα μίλι μακριά, τα οποία έλιωσαν μια μηχανή αυτοκινήτου και βύθισαν μια βάρκα.

Ενώ κατέχει μόνο το σύστημα των 30 KW, η Lockheed Martin λέει ότι είναι σε καλό δρόμο για να παραδώσει ένα λέιζερ 60 KW για το στρατό μέχρι το τέλος του έτους.

Στη μία πλευρά του θέματος, υπάρχει ένα κομμάτι ανακούφισης, λαμβάνοντας υπόψη τις παράπλευρες απώλειες που συνδέονται με τα "χειρουργικού" τύπου χτυπήματα των drones του στρατού των ΗΠΑ. Ωστόσο, η ιδέα ενός τέτοιου ισχυρού όπλου στα χέρια της οποιαδήποτε κυβέρνησης, που είναι πρόθυμοι να πάει σε πόλεμο, είναι τρομακτική.

Φανταστείτε τις θανατηφόρες δυνατότητες των ακτίνων να μαστίζουν το χαρούμενο και δολοφονικό αστυνομικό κράτος της Αμερικής. Η CIA θα μπορούσε να στοχεύει τους εγχώριους "τρομοκράτες" από μίλια μακριά και να κάνει τρύπες μέσα στα κεφάλια τους, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία. Οι ένοπλες δυνάμεις θα μπορούσαν σιωπηλά στοχεύουν ένα πυρηνικό αντιδραστήρα του εχθρού και να προκαλέσουν ένα γεγονός τύπου Τσερνομπίλ σε δευτερόλεπτα, και κανείς δεν θα ήξερε ποιος το έκανε. Οι εχθροί του κράτους θα μπορούσαν να εξαφανιστούν αθόρυβα και ταυτόχρονα χωρίς καμία απόδειξη για το τι συνέβη. Τα αεροπλάνα θα μπορούσε να εξατμίζονται στον ουρανό. Οι κίνδυνοι είναι απεριόριστοι.

Φυσικά, το Πεντάγωνο των ΗΠΑ διαλαλεί τις «αμυντικές» δυνατότητες των όπλων αυτών. Ωστόσο, με το ιστορικό της Αμερικής και την ικανότητα της στο να σκορπίζει θάνατο και καταστροφή, το σκοτεινό χρώμα του ουρανού της Αποκάλυψης αρχίζει να αχνοφαίνεται.

Σύνταξη-Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'