Εκατοντάδες Ραδιενεργά Οχήματα Εξαφανίστηκαν από το Τσερνομπίλ -Φήμες ότι Ανακυκλώθηκαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας χάσατε, μας ψάχνατε; Λοιπόν, είμαι η Μαρία Γεωργακοπούλου και πάλι μαζί σας με νέα από την Ουκρανία. Στο Τσερνομπίλ που λέτε συμβαίνουν ενδιαφέροντα πράγματα και μυστηριώδη φαινόμενα λαμβάνουν χώρα. Τον καιρό της καταστροφής του Τσερνομπίλ στην περιοχή του ατυχήματος υπήρχαν εκατοντάδες οχήματα του στρατού, όπως οχήματα μάχης, άρματα μάχης και ελικόπτερα που χρησιμοποιήθηκαν τις πρώτες ημέρες της καταστροφής στο Pripyat, την εγκαταλειμμένη πλέον πόλη.


To Pripyat, είναι η εγκαταλειμμένη πόλη δίπλα στο Τσέρνομπιλ
Όλα αυτά τα οχήματα απορρόφησαν πολύ ραδιενέργεια που τα κατέστησε μολυσμένα και έπειτα όλα αποθηκεύτηκαν σε μια ειδική λωρίδα γης στο Τσερνομπίλ. Εκατοντάδες οχήματα. Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν ότι... όλα έχουν εξαφανιστεί! Ας δούμε μέσα:


Εδώ βλέπουμε πώς φαινόταν η περιοχή πριν. Εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ραδιενεργά οχήματα συγκεντρωμένα σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, τώρα η περιοχή είναι έτσι:


Όλα τα οχήματα λείπουν!

Μεταλλαγμένα όντα στο καταφύγιο του Τσερνόμπιλ
Δείτε πως εξαπλώθηκε το ραδιενεργό νέφος του Τσέρνομπιλ - Πότε έφτασε στην Ελλάδα (BINTEO)
Γαύδος: Ρώσοι επιστήμονες από το Τσέρνομπιλ στο νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικοί υποπτεύονται ότι έχουν κλαπεί. Άλλοι λένε ότι είναι πιθανό ο Ουκρανικός στρατός να τα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια πρόσφατων συγκρούσεων. Προς αυτή την αιτιολογία συνηγορεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί από το Ντόνετσκ ή κάπου κοντά ένα ραδιενεργό τανκ που συνέλαβαν οι ρωσόφωνοι αντάρτες:



Άλλοι λένε ιστορίες ότι τα οχήματα που είχαν ήδη σε μεγάλο βαθμό λεηλατηθεί για ανταλλακτικά, φυλάσσονταν πολύ λίγο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών τα ραδιενεργά ανταλλακτικά αυτοκινήτων ήρθαν στην επιφάνεια μερικές φορές στην αγορά της Ουκρανίας. Έτσι άλλοι τώρα φοβούνται ότι όλο αυτό το ραδιενεργό μέταλλο θα μπορούσε να έχει πωληθεί για σκραπ να έχει ανακυκλωθεί και να χρησιμοποιείται τώρα σε ανακυκλωμένα νέα προϊόντα στην Ουκρανία ή τη Ρωσία.

Τέλος πάντων, για να σας θυμίσουμε παλιές αναμνήσεις του ψυχρού πολέμου και του σοβιετικού μεγαλείου εδώ σας δείχνουμε μερικά από τα οχήματα που είχαν αποθηκευθεί εκεί:





Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'