Αρουραίος Γίγαντας 1.2 μέτρων βρέθηκε σε παιδική χαρά στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Το πλάσμα πιστεύεται ότι είναι κάποιο Αφρικανικό είδος, ένας αρουραίος του ζαχαροκάλαμου, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι αυτό το είδος τρωκτικών μπορεί ήδη να αναπαράγεται σε υπονόμους του Λονδίνου.


Τα συνεργεία μυοκτονίας στο Λονδίνο σταμάτησαν την εργασία τους όταν μία ομάδα ανδρών ανακάλυψε ένα τεράστιο αρουραίο σε παιδική χαρά.

Ο μηχανικός αερίων Tony Smith, 46 ετών, εντόπισε τον αρουραίο ενώ εργαζόταν σε μια πολυκατοικία κοντά στο Hackney Downs, βόρεια του Λονδίνου. Το τρωκτικό, που βρέθηκε νεκρό, ανακαλύφθηκε κοντά σε μια παιδική χαρά η οποία βρίσκεται πίσω από μια σιδηροδρομική γραμμή. Ο Tony τράβηξε φωτογραφία του αρουραίου καθώς τον κρατούσε ο φίλος του ηλεκτρολόγος James Green, 46 ετών.

Το πλάσμα, που πιστεύεται ότι είναι ένας αρουραίος γίγαντας αρουραίος, λέγεται ότι είναι μεγαλύτερο από γάτα ή Jack Russell, μήκους έως και 1.22 μέτρα.

Το μεγάλο τρωκτικό, που φέρεται να ζύγιζε περίπου 11 κιλά, παρατηρήθηκε σε ένα θάμνο δίπλα σε μια πολυσύχναστη παιδική χαρά.

Ωστόσο, το μέσο μήκος του σώματος ενός ενήλικα αρουραίου είναι 23 έως 28 εκατοστά το πολύ, με μια ουρά από 18 έως 23 εκατοστά.

Οι ειδικοί αποπαρασίτωσης της Rentokil πιστεύουν ότι τα τρωκτικά πιθανόν να αναπαράγονται υπογείως, κάτω από την πόλη.

Δείτε στο βίντεο, ένας αρουραίος κουβαλάει ένα κομμάτι πίτσα στο μετρό ή απλώς προσπαθεί να ταΐσει τα νιτζοχελωνάκια παιδιά του.



Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας εξήγησε ο μέσος όρος καφέ αρουραίος στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μόνο 30 εκατοστά σε μήκος, σε σύγκριση με το τρωκτικό 60 εκατοστών που ανακαλύφθηκε στο Hackney.

«Ως μέτρο σύγκρισης το σώμα του μέσου όρου καφέ αρουραίος σας είναι έως και 40 εκατοστά σε μήκος με μια ουρά μικρότερη από το κεφάλι και το σώμα, και περίπου 350 - 500gr βάρος.

"Προτιμούν να ζουν στο έδαφος σε τρύπες αλλά κάποια στιγμή ξέρουμε ότι σκαρφαλώνουν. Στις αστικές περιοχές υπάρχει συχνά άμεση πρόσβαση σε τροφή, νερό και στέγη.

"Ο καφέ αρουραίος είναι το μόνο είδος που συναντούμε σε υπονόμους στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο αρουραίος δεν είναι γιγάντιος, στην πραγματικότητα, αλλά ότι υπάρχει κάποια φάρσα.

Ωστόσο οι ιδιοκτήτες καταστημάτων της αγοράς της οδού Ridley, η οποία έχει πάνω από 180 πάγκους που πωλούν τρόφιμα από την Αφρική, την Ασία και την Καραϊβική, μπορεί να καταδικάζουν την πώληση Αφρικανικών αρουραίων, αλλά κάποιοι λένε ότι ακούγονται φήμες ότι οι σπάνιοι Αφρικανικοί αρουραίοι πωλούνται παράνομα.

Ο Nazam Ali, 44 ετών, ο οποίος έχει πάγκο φρούτων και λαχανικών στην Οδό Ridley για 15 χρόνια, λέει ότι γνωρίζει ανθρώπους που πωλούν κρέας άγριων ζώων, όπως πίθηκο στην αγορά.
Ο Ali, είπε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι κρατούν κρυφό. Υπάρχει ζήτηση για τέτοια πράγματα όπως κρέας άγριων ζώων...»
"Οι αφρικανικοί αρουραίοι ίσως να πωλούνται, δεν ξέρω".
"Οι άνθρωποι θέλουν να τρώνε ότι είχαν στη πατρίδα τους και είναι πιο δύσκολο να το αποκτήσει κανείς εδώ στη Βρετανία."

Το πλάσμα βρέθηκε νεκρό κοντά σε μια περιοχή όπου παίζουν παιδιά, πίσω από μια σιδηροδρομική γραμμή κοντά στο Hackney Downs, βόρεια του Λονδίνου την Πέμπτη.
Ο Smith ζήτησε από ηλεκτρολόγο φίλο του James Green να κρατήσει τον αρουραίο για να τραβήξει μια φωτογραφία.

Οι φίλοι του αντέδρασαν στην εικόνα με ένα μείγμα «χαράς και αηδίας».
Ο Smith είπε: «Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αρουραίος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
Έχω μια γάτα και ένα Τζακ Ράσελ και ήταν μεγαλύτερο από ότι τα δύο αυτά μαζί.
Θα έλεγα ότι ήταν περίπου 1.20 μέτρα.»

"Ήμασταν έτοιμοι να το πετάξουμε στον κάδο, αλλά πριν το κάνουμε νομίζαμε ότι ήταν καλύτερο να τραβήξουμε μια φωτογραφία αλλιώς οι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν ότι είναι πραγματικό."



Μάντις Εναντίον Ποντικιού, Φιδιού και Πουλιού (ΒΙΝΤΕΟ)
Πως ξεκίνησε η Επιδημία της Πανούκλας - Ο Πάπας Διέταξε να Εξοντωθούν οι Γάτες ως Πλάσματα του Σατανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μηχανικός αερίων είπε ότι αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα αρουραίων που είχαν αντιμετωπίσει στην ιδιοκτησία που δούλευε.

Ισχυρίστηκε ότι υπάρχει προσβολή από γιγάντιους αρουραίους, οι οποία καταπολεμούνται με δηλητήριο.

Είπε: «Οι κάδοι μένουν ανοικτοί σε κοντινή απόσταση, ώστε αυτοί οι μικροί φίλοι έχουν μια αρκετά καλή διατροφή.»
"Τρώνε τηγανητό κοτόπουλο και ρύζι όλη την ώρα."

Οι ζωολόγοι πιστεύουν ότι αυτό το τρωκτικό θα μπορούσε να είναι ένας αρουραίος της Δυτικής Αφρικής, επίσης γνωστός ως αρουραίος του ζαχαροκάλαμου.

Υπήρξαν περιστατικά όπου το κρέας ενός τέτοιου αρουραίος έχει πωληθεί παράνομα στις αγορές του Λονδίνου, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε ο μεγάλος αρουραίος.

Το 2012 το παράνομο κρέας αρουραίου, το οποίο είναι μια λιχουδιά στην Γκάνα, ανακαλύφθηκε να πωλείται στην αγορά στην Οδό Ridley στον τομέα Dalston του Hackney, στο Ανατολικό Λονδίνο, και στο Brixton.

Η Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων δήλωσε ότι δεν γνώριζε τυχόν πρόσφατα επεισόδια και πρόσθεσε ότι το κρέας μπαίνει συνήθως λαθραία στη χώρα σε βαλίτσες και συχνά οι τελωνειακοί υπάλληλοι εμποδίζουν την είσοδο του στη χώρα.

Η Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων FSA δήλωσε: «Η FSA δεν έχει λάβει αναφορές ότι κρέας αρουραίου ζαχαροκάλαμου πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2012. Ωστόσο, οι τοπικές αρχές ενδέχεται να γνωρίζουν γεγονότα στην περιοχή τους και να λάβουν μέτρα.

"Είναι δουλειά των τοπικών αρχών να παρακολουθούν τις επιχειρήσεις τροφίμων και να εξασφαλίζουν ότι δεν πωλούν κρέας από αρουραίο του ζαχαροκάλαμου ή άλλα παράνομα με βάση το κρέας προϊόντα. Το παράνομο κρέας δεν πληρεί τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής που προστατεύουν το κοινό. Αν κάποιος υποψιάζεται ότι πωλείται παράνομο προϊόν με βάση το κρέας, θα πρέπει να το αναφέρει στις τοπικές αρχές".

Ωστόσο, ένας επιστήμονας δεδομένων επεξεργάστηκε το σώμα του αρουραίου και επιβεβαίωσε ότι έχει μήκος 1.20 μέτρα -που εξακολουθεί να είναι μεγάλο για αρουραίο. Είναι επίσης το μέσο μέγεθος του αρουραίου του ζαχαροκάλαμου και όταν φτάσει ώριμη ηλικία, ζυγίζει περίπου 9 κιλά.

Απίστευτα Αληθινά Ρεκόρ των Αρουραίων


  • Υπάρχουν περισσότερα από 60 είδη αρουραίου σε όλο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο είναι ο μαλλιαρός αρουραίος Bosavi, που βρέθηκε στην Παπούα Νέα Γουινέα, ο οποίος έχει μήκος συνήθως 80 εκατοστά. 
  • Το γνωμικό ότι είστε πάντα μόνο 2 μέτρα μακριά από έναν αρουραίο είναι ένα αστικός μύθος, ο αριθμός είναι οπουδήποτε από 3 έως 50 μέτρα, 
  • Ανάλογα με το που ζει, τα μπροστινά δόντια ενός αρουραίου μεγαλώνουν 11 έως 14 cm κάθε χρόνο, τα οποία φθείρονται από το ροκάνισμα σε επιφάνειες. 
  • Ένας αρουραίος μπορεί να ζήσει χωρίς νερό για τρεις μέρες, χωρίς φαγητό για τέσσερις ημέρες και επίσης να επιβιώσει από το καζανάκι (τράβηγμα) στην τουαλέτα. Ορισμένα είδη μπορούν να κολυμπήσουν μέχρι και 1.5 χλμ σε ανοικτή θάλασσα
  • Οι αρουραίοι μπορούν να πέσουν από ύψος 15 μέτρων χωρίς να πάθουν τίποτα και επίσης μπορούν να πηδούν ένα μέτρο στον αέρα από μια επίπεδη επιφάνεια.
  • Οι αρουραίοι μπορεί μια μέρα να γίνουν μεγαλύτεροι από αγελάδες, ισχυρίζεται ο γεωλόγος Δρ Jan Zalasiewicz, από το Πανεπιστήμιο του Leicester. Ο ίδιος είπε: «Λαμβάνοντας υπόψη αρκετό χρόνο, οι αρουραίοι θα μπορούσαν πιθανόν να μεγαλώσουν τόσο όσο το capybara, το μεγαλύτερο τρωκτικό στον κόσμο, που μπορεί να φτάσει το 80 κιλά»
Σύνταξη-Επιμέλεια Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'