Ανοιχτός πόλεμος της Ζωής με κυβερνητικά στελέχη: "Έχω sms του Τσίπρα που μου λέει ότι δεν τον εκπροσωπεί ο Φίλης"

Διαστάσεις ανοιχτού πολέμου προσλαμβάνει πλέον η σύγκρουση της πρώην προέδρου της Βουλής κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου με κυβερνητικά στελέχη, μία σύγκρουση η οποία ξεφεύγει πλέον από κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας, πολύ περισσότερο από την εντιμότητα και το ήθος που θα έπρεπε να διέπουν  τις προσωπικότητες της Αριστεράς.


«Ο Φίλης με απειλούσε ότι θα με τελειώσει και ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί», ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας την Τρίτη στο ΣΚΑΙ και ρίχνοντας λάδι στην αντιπαράθεση με κυβερνητικά στελέχη.

Κύκλοι της Βουλής από την άλλη πλευρά, άρχισαν τις διαρροές εγγράφων από την εποχή που η κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν πρόεδρος του Σώματος εμπλέκοντας και υπαλλήλους της Βουλής.

Συγκεκριμένα, η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «επόμενη Βουλή θα πρέπει να καταθέσει πρόταση  μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση του Συντάγματος».

Όπως ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, η συμπεριφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το δημοψήφισμα τον Ιούλιο αλλά και όσα αποκάλυψε ο κ. Γιάννης Στουρνάρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καταδεικνύουν ότι υπάρχει παραβίαση του συντάγματος εκ μέρους του κυρίου Παυλόπουλου.

«Πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση του Συντάγματος θα πρέπει να καταθέσει η επόμενη Βουλή» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώντας για τη στάση Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών μνημονίων».

Είπε μάλιστα ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη «ήταν σε πανικό», υπογραμμίζοντας πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία».

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις είπε πως το βράδυ της 10ης Ιουλίου «εισέβαλαν» στο γραφείο της οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας και πως ο κ. Νίκος Φίλης την απείλησε ότι θα «την τελειώσει». Όπως είπε «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης».

Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Τσίπρας «πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το «Ναι»» τονίζοντας ότι «η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους».

Εν τω μεταξύ διάφορα έγγραφα έχουν αρχίσει να γίνονται «φύλλο και φτερό» απο υπηρεσίες της Βουλής, τα οποία έχουν ως στόχο τους να διαβάλλουν και μειώσουν την προσωπικότητα της κυράις Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τους επνευστές των διαρροών τα έγγραφα αποκαλύπτουν τη δικονομική μανία της  πρώην προέδρου της Βουλής, η οποία φτάνει στο σημείο να στείλει στη Δικαιοσύνη γύρω στους 20 υπαλλήλους. Μεταξύ αυτών και έγγραφο που καταδεικνύει ότι χρησιμοποιεί και τις μεθόδους Βαρουφάκη και μαγνητοφωνεί συνομιλίες της μαζί τους.

Περί του λόγους το αληθές, υπάλληλος σε αναφορά της με ημερομηνία 16 Ιανουαρίου 2016, προς τη Βουλή αναφέρει: «Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ίδια ηχογραφούσε τη συνομιλία παρόλο που δεν συναίνεσα ποτέ σε αυτό, επισημαίνοντας ταυτόχρονα το παράνομο της πράξης αυτής».

Ο λόγος ήταν ότι αρνήθηκε  να παραλάβει εξώδικο που δεν απευθυνόταν στην ίδια. «Επειδή αρνήθηκα να παραλάβω το έγγραφο –διότι δεν απευθυνόταν σε μένα- χειρογράφως συμπλήρωσε το όνομά μου ως δεύτερο αποδέκτη και παρελήφθη με τον αριθμό 472/66Μ/19-01-2016 εσωτερικής αρχειοθέτησης της Υπηρεσίας Γραφείων βουλευτών το οποίο και σας το διαβιβάζω σχετικά» αναφέρει, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ότι η  κυρία Κωνσταντοπούλου της απευθυνόταν «σε υψηλούς τόνους –ασκώντας στο πρόσωπό μου πρωτοφανή ψυχολογική πίεση».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες,  η κυρία Κωνσταντοπούλου έστειλε στον εισαγγελέα 3 υπαλλήλους που διεξήγαγαν την πραγματογνωμοσύνη για τις κάμερες που επρόκειτο να τοποθετηθούν στην είσοδο του υπόγειου πάρκινγκ με στόχο την καταγραφή των πινακίδων των οχημάτων που εισέρχονται στη Βουλή, ώστε να ανοίγουν αυτόματα οι μπάρες. Επίσης η τέως πρόεδρος της Βουλής στέλνει στον εισαγγελέα και 7 υπαλλήλους του ΤΑΥΒ για την επέκταση της σύμβασης με τον επιχειρηματία που έχει αναλάβει το κυλικείο και το εστιατόριο της Βουλής.

Και επειδή πολλή συζήτηση έχει γίνει για τους φακέλους και τα έγγραφα που πήρε μαζί της η κ κυρία Κωσταντοπούλου φεύγοντας από το Κοινοβούλιο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διεξαχθεί επίσημη έρευνα για αυτούς τους φακέλους και για το τι ακριβώς πήρε και φωτοτύπησε φεύγοντας  από τη Βουλή.

Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'