Προελαύνει ο συριακός στρατός -Σε απόσταση αναπνοής πλέον από τα τουρκικά σύνορα

Συνεχίζεται η προέλαση του συριακού στρατού, ο οποίος με την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορίας προωθείται σε απόσταση μόλις 20 χιλιομέτρων πλέον από τα τουρκικά σύνορα.


«Τα στρατεύματα του καθεστώτος βρίσκονται πλέον σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από την πόλη Ταλ Ριφάατ, ένα από τα τρία τελευταία προπύργια των ανταρτών στο βόρειο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου», υποστήριξε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συρία.

Υπογραμμίζεται πως η Ταλ Ριφάατ βρίσκεται στα «χέρια» των ανταρτών από το 2012. «Το καθεστώς προχωρεί προς το βόρειο τμήμα της επαρχίας για να καταλάβει την Ταλ Ριφάατ και μετά την Αζάζ, με τελικό στόχο να φθάσει στα τουρκικά σύνορα για να εμποδίσει κάθε διέλευση ανταρτών και όπλων από την Τουρκία», τόνισε ο επικεφαλής του συριακού Παρατηρητηρίου.

«Αν πέσει αυτή η πόλη, ο στρατός θα μπορέσει να προχωρήσει για να θέσει υπό τον έλεγχό του ολόκληρο το βόρειο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου», επισημαίνεται σε δημοσίευμα της κυβερνητικής εφημερίδας «Αλ Ουατάν».

Μετά την υποστήριξη των Ρώσων οι αμερικανοκίνητοι αντάρτες ως επί το πλείστον τα 'χουν βρει σκούρα, το ίδιο ελπίζουμε να συμβαίνει όμως και για τον ISIS.

Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'