Μεγάλο βήμα κατά του καρκίνου στις ΗΠΑ! Θεραπεύτηκαν 9 στους 10 με την ασθένεια σε τελικό στάδιο! (BINTEO)

Θεαματικά αποτελέσματα είχε πειραματική ανοσοθεραπεία στις ΗΠΑ με Τ- λεμφοκύτταρα, αφού κατάφερε να προκαλέσει πλήρη ύφεση της λευχαιμίας. Μια επαναστατική θεραπεία που πιθανώς να μπορέσει να σταματήσει μια και καλή την «επίθεση» του καρκίνου στο σώμα είναι πολύ κοντά στο να γίνει διαθέσιμη ευρέως στους ασθενείς. Πέτυχε στις 9 στις 10 περιπτωσεις.


Σύμφωνα με διεθνείς δημοσιογραφικές πηγές (Independent, Guardian), αυτή η θεραπεία στηρίζεται στην χρήση Τ- Λεμφοκυττάρων (είδος λευκών αιμοσφαιρίων), τα οποία τροποποιούνται γενετικά και ύστερα επανεισάγονται στον ασθενή. Έτσι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού ενισχύονται, ώστε να καταστρέψουν όγκους, ακόμα και σε περίπτωση μεταστάσεων.

Σε δοκιμές που έγιναν από επιστήμονες στης ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Δρ. Στάνλεϊ Ρίντελ του Κέντρου Αντικαρκινικών Ερευνών Φρεντ Χάτσινσον του Σιάτλ, πάνω από το 90% των ασθενών με οξεία λευχαιμία εμφάνισε πλήρη ύφεση της νόσου, ενώ ασθενείς με χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία ανταποκρίθηκαν θετικά στη θεραπεία σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 80%.

ΣΟΚ! Το viagra "νικάει" γρίπη, καρκίνο και... Έμπολα!

«Πρόκειται για ασθενείς στους οποίους είχαν αποτύχει τα πάντα έως τώρα και οι οποίοι είχαν προσδόκιμο ζωής δύο έως πέντε μηνών», αναφέρει ο Ρίντελ στον διεθνή τύπο και προσθέτει: «Όπως και με την χημειοθεραπεία, η πειραματική αυτή μέθοδος δεν θα μπορέσει να σώσει τους πάντες. Όμως πιστεύω ότι η ανοσοθεραπεία βρήκε επιτέλους εφαρμογή στην αντιμετώπιση το καρκίνου».

Δείτε σε βίντεο πώς ένα τροποποιημένο Τ- λεμφοκύτταρο επιτίθεται σε καρκινικά κύτταρα.

Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'