Επίσημα κατοχική δύναμη η Frontex: Θα Αστυνομεύει και τους Έλληνες κατοίκους των νησιών

Καταγγελία της Λαϊκής Ενότητας Χίου, που επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας!


 ΛΑ Ϊ Κ Η  Ε Ν Ο Τ Η Τ Α
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΥ

Για να μην γίνουμε «ένα πεδίο βολής φτηνό όπου ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι»

Οι πολύ ανησυχητικές ειδήσεις για έναρξη αστυνόμευσης και ελέγχου από την Frontex, ακόμη και στην ξηρά, πάνω στο νησί, επί όλων, δηλαδή και επί των μόνιμων κατοίκων του νησιού, επιβεβαιώνουν δυστυχώς την πορεία που προβλέψαμε με δημόσιες ενημερώσεις και προειδοποιήσεις.

Εξηγήσαμε γιατί δεν θα μας έβγαιναν σε καλό οι αδιαφανείς σχεδιασμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όσων έχουν απομείνει να τη στηρίζουν τοπικά (κι ας σταματήσουν αλήθεια τα υποκριτικά άρθρα περί ειρήνης-αλληλεγγύης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ—η κυβέρνηση που στηρίζουν έφερε την Frontex πάνω στο νησί μας). Όσο για την τοπική αυτοδιοίκηση, ας καταλάβει έστω και τώρα σε τι έχει εμπλακεί, ως μη όφειλε.

Όσοι ιδιοτελείς κομματικοί και αφελείς ή κουτοπόνηροι αυτοδιοικητικοί προσέτρεξαν να καλωσορίσουν το ελικόπτερο του πρωθυπουργού για την εικονική επιθεώρηση στη ΒΙΑΛ, ανοίγοντας το δρόμο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης (hot spot), έχουν ευθύνες για το ότι φτάσαμε ραγδαία στην απαράδεκτη εικόνα ενός νησιού κατεχόμενου-αστυνομευόμενου από την πολλαπλά προβληματική Frontex. Οι φορείς του νησιού πρέπει να αναλάβουν αμεσότατα πρωτοβουλία για από κοινού καταγγελία και δράση που θα σταματήσει τώρα την παράνομη αστυνόμευση του νησιού από το μισθοφορικό στρατό ξένων της Frontex.

Η άλλη εικόνα της οικονομικής επιδρομής σε ότι έχει απομείνει από μικρομεσαίους του Τρίτου Μνημονίου είναι τελικά η ενίσχυση της καταστολής με πρόθυμους από το εξωτερικό. Να αντισταθούμε τώρα, πριν γίνουν η Χίος, το Αιγαίο και η χώρα «ένα πεδίο βολής φτηνό όπου ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι».

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ
8/1/2015

Αόρατα Γεγονότα
Και για την αντιγραφή Περικλής Παπαδόπουλος από το anemosantistasis

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'