Χίλαρι Κλίντον: Αν εκλεγώ θα αποκαλύψω την αλήθεια για τους εξωγήινους

Αυτή η δήλωση ίσως της δώσει περισσότερες ψήφους από οποιαδήποτε άλλη. Η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, έπαιξε το ισχυρό χαρτί… των εξωγήινων κατά την περιοδεία της στο New Hampshire.


Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη UFO φέρεται να απάντησε ότι εφόσον εκλεγεί θα φτάσει στην «πηγή της αλήθειας». Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη μας.

Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, την περιβόητη άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στη Νεβάδα.

AREA 51: Όταν τα UFO… εξηγούνται με σφραγίδα USAF!
Υψηλόβαθμος σύμβουλος του Ομπάμα μετάνιωσε που δεν αποκάλυψε την αλήθεια για τα UFO (BINTEO)
ΟΜΟΛΟΓΙΑ –ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στρατηγός των ΗΠΑ, Ομολογεί: "Υπάρχουν κατασκευές στην επιφάνεια του Άρη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός έγινε με τα δημοσιεύματα με τη Χίλαρι Κλίντον και τις υποσχέσεις της για αποκαλύψεις περί εξωγήινων, η χαρά των απανταχού ουφολόγων φαν. Που δεν το είδαμε να παίζει το άρθρο αυτό, από cnn greece και τη Ναυτεμπορική μέχρι το blog του μπάρμπα Μήτσου, δείτε το χαμό που έγινε με την αναπαραγωγή ΕΔΩ.

Ας υποθέσουμε ότι η Χίλαρι έχει στοιχεία για τους εξωγήινους, γιατί δεν τα δίνει αλλά υπόσχεται να κάνει αποκαλύψεις μετά την εκλογή της;

Εντάξει στη πολιτική όλα επιτρέπονται, είναι σύνηθες το φαινόμενο να τάζεις σε μερίδα του κόσμου ότι θα κάνεις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις φαντασίες και συνωμοσίες που πιστεύουν. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν έχουμε κάποια σοβαρή προεκλογική υπόσχεση αλλά μια χιουμοριστική δήλωση όπως διευκρινίζει και στο τίτλο του το αμερικανικό CNN και δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι αστειεύεται με τους εξωγήινους.

Ακόμα και χιουμοριστική να μην είναι η δήλωση το λόμπι των ουφολόγων ασκεί τη δική του επιρροή και ίσως το κοινό τους να μην πρέπει να αγνοηθεί, άλλωστε έχουν και αυτοί δικαίωμα ψήφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον John Podesta, στο παρελθόν είχε κάνει έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό. «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια» είχε πει χαρακτηριστικά.

To 2014 o John Podesta, σύμβουλος του Ομπάμα και γνωστός ουφολόγος έγραψε ότι απέτυχε να αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους, πολλοί υπέθεταν τότε ότι θα πίεζε τη Χίλαρι, η οποία τον προσέλαβε,  για αποκαλύψεις. Ενας άλλος γνωστός ουφολόγος ο Stephen Basset είπε ότι η Χίλαρι δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος αν δεν δώσει σημασία στο θέμα των εξωγήινων.

Από αυτό συμπεραίνουμε ότι  το λόμπι των ουφολόγων δείχνει να παίζει κάποιο ρόλο και προφανώς οι ψηφοφόροι είναι πολλοί και δεν πρέπει να αγνοηθούν, μάλλον είχε γίνει και παλαιότερα καθώς ο Μπιλ Κλίντον δήλωσε ότι τελικά δεν βρέθηκαν αποδείξεις για εξωγήινους.


Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι αστειεύεται με το θέμα των εξωγήινων, παράδειγμα το 2008 όπου και βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του Jay Leno και σχολίασε ένα σατιρικό άρθρο της Weekly World News που αφορούσε αυτήν και τους εξωγήινους, προσθέτοντας μάλιστα και τα δικά της αστεία.


Ίσως και αυτή τη φορά το παραμύθι να μην έχει δράκο για τους ουφολόγους, ακόμα και να εκλεγεί η Χίλαρι δεν θα αποκαλύψει τίποτα για τους εξωγήινους, όχι γιατί υπάρχει κάποια μυστική συνωμοσία, αλλά γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Βέβαια, θα ερευνήσει πρώτα και αφού ερευνήσει θα δηλώσει… Alliens Yok.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει και μια τοποθέτηση του Ντόναλντ Τράμπ επί του θέματος καθώς είναι γνωστό πως τα Ufo τον ακολουθούν κατά πόδας στη προεκλογική του εκστρατεία, γιατί αυτό δεν το είδαμε να κυκλοφορεί; Ποιος θέλει να βγάλει τον Ντόναλντ από τη μέση και προωθεί τη Χίλαρι;

Αόρατα Γεγονότα 

Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://nymag.com/daily/intelligencer/2015/02/when-will-clinton-discuss-ufos.html
  2. http://www.presidentialufo.com/old_site/cgi-bin/blog/view_post/219480.html
  3. http://www.express.co.uk/news/science/603088/Does-picture-show-UFOs-are-tailing-Donald-Trump-during-Presidential-election-campaign
  4. http://ellinikahoaxes.gr/2016/01/05/η-χίλαρι-και-οι-εξωγήινοι/

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'