Τρομακτικό Βίντεο! Κοριτσάκι Αιωρείται σε δάσος στη Ρωσία

Δεν τρομάζω τόσο εύκολα. Λατρεύω τις καλές ταινίες τρόμου, διαβάζω τρομακτικές ιστορίες τις πρώτες πρωινές ώρες, και ποτέ δεν ήμουν μεγάλη οπαδός του υπερφυσικού.


Λέγοντας αυτά, όταν περνάτε αρκετό χρόνο στο διαδίκτυο, μπορείτε να ξεκινήσετε να αποκαλύπτετε πράγματα που απλώς δεν φαίνονται πολύ πιθανά για να είναι πραγματικά. Πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε να αμφισβητείτε τι είναι πραγματικό εκεί έξω, και τι δεν είναι.

Ίσως, όπως εγώ, που ποτέ δεν πίστευαν στα φαντάσματα μέχρι που ένα βίντεο σαν αυτό ακριβώς μου φύτεψε έναν πολύ μικρό σπόρο αμφιβολίας. Τώρα, δεν λέω ότι έχω αλλάξει άποψη εντελώς, αλλά η ανθεκτική μου αίσθηση σκεπτικισμού παραπαίει.

Όταν άγγελοι εμφανίζονται σε υπερήχους και πνεύματα φαίνονται να κολυμπούν, όλα μπορούν να συμβούν, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι σίγουρα το πώς ένιωσα αφού τελείωσε η προβολή αυτού του βίντεο σε δάσος κάπου στη Ρωσία.

Ένας άντρας ήταν στο δάσος, με σκοπό να τραβήξει σε βίντεο τον σκύλο του ενώ κάνει μερικά κόλπα. Αλλά πριν τραβήξει κάτι καλό, ο σκύλος του, ένα beagle με το όνομα Ταρζάν, εξαφανίζεται μέσα στα χαμόκλαδα ακολουθώντας κάτι.

Έκπτωτος Άγγελος σε Βίντεο στην Ισπανία; ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολύ Τρομακτικό
Τρομακτικοί Γκρίζοι συλλαμβάνονται σε Βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ιδιαίτερα τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΡΥΠΤΙΔΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!

Κυνηγώντας τον περιπλανώμενο σκύλο του, ο δημιουργός του βίντεο βγαίνει σε ένα ξέφωτο, και πιάνει κάτι πραγματικά απίστευτο. Δύο ή τρεις, ενδεχομένως, φιγούρες βρίσκονται μπροστά του και μια απ' αυτές πετάει.

Σαν να πρόκειται για σκηνή από το Χάρι Πότερ, μια μικρή φιγούρα σε ένα κόκκινο παλτό πλανάται στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα, πριν ο Ταρζάν αρχίζει να γαβγίζει, και οι θαμπές φιγούρες παρατηρήσουν ότι έχουν παρέα. Δευτερόλεπτα αργότερα, ότι συνέβαινε έχει τελειώσει, και έχουν εξαφανιστεί μέσα στο δάσος.

Παρακαλώ μοιραστείτε το στο Facebook ή αλλού, εάν αυτό το τρομακτικό βίντεο σας άφησε με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις!

Και μέχρι την επόμενη φορά, δική σας
Μαρία...


Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'