Προεόρτια Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου: Η Κίνα συμμαχεί με τη Ρωσία στη Συρία, ενώ η Γερμανία ετοιμάζεται να φύγει από το ΝΑΤΟ

Ο David Ochmanek [1], ο οποίος, ως Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Άμυνας για τη στρατηγική, δήλωσε τη Δευτέρα ότι "το μέλλον της Ρωσίας φαίνεται να ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στη Δύση". Αυτή η δήλωση δεν ισχύει πλέον. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο η Ρωσία αποτελεί αυξανόμενη απειλή για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και μια σειρά από σενάρια πολέμου του Πενταγώνου αποκάλυψε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να νικήσουν μια Ρωσία υπό την ηγεσία του Πούτιν, δεδομένης της παρούσας κατάστασης.


Τα πολεμικά σενάρια του Πενταγώνου προμηνύουν κακές ειδήσεις για τον αμερικανικό στρατό

Το Πεντάγωνο, μαζί με άλλους σχεδιαστές του Υπουργείου Άμυνας, έχουν φτάσει σε μια τρομακτική συνειδητοποίηση. Ο στρατός των ΗΠΑ καταλήγει συνήθως να χάνει στο τέλος κάθε σύγκρουσης με τα ρωσικά στρατεύματα, έγραψε τη Δευτέρα το Foreign Policy. Η ρωσική υπεροχή δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο θέατρο δράσης. Η ανικανότητα της Αμερικής εκτείνεται σε ολόκληρη την υδρόγειο.

Η παρούσα ανάλυση ακολουθεί συγχρόνως σε δύο ομάδες σεναρίων. Η πρώτη σειρά σεναρίων έχει επικεντρωθεί σχετικά με το τι θα μπορούσαν να κάνουν οι ΗΠΑ στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, εάν η Ρωσία επρόκειτο να ξεκινήσει μια επίθεση εναντίον ενός μέλους/ών της συμμαχίας. Το άλλο σενάριο εξετάζει ποιες ενέργειες θα μπορούσαν να αναλάβουν υποθετικά οι ΗΠΑ εκτός της σφαίρας επιρροής του ΝΑΤΟ. Και τα δύο σενάρια σχέδια επικεντρώνεται στις ρωσικές επιδρομές στα κράτη της Βαλτικής, καθώς αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Επιπλέον, οι σχεδιαστές δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στον παραδοσιακό πόλεμο, αλλά και στις λεγόμενες «υβριδικές» τακτικές της Μόσχας που χρησιμοποιήθηκαν για την διείσδυση και προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία. Συνοδευτικά αυτό το σενάριο περιλαμβάνει τη χρήση αγνώστων επιχειρήσεων και δυνάμεων, κατασκευασμένες διαδηλώσεις και, φυσικά, στοιχεία κυβερνοπολέμου -πόλεμος χάκερ [2], όπου οι ΗΠΑ είναι θλιβερά αδύναμες.

Ο David Ochmanek, ο οποίος, ως Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Άμυνας για τη στρατηγική, διοικεί την υπηρεσία αυτή τη στιγμή δήλωσε ότι "Το μέλλον της Ρωσίας φαινόταν να ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στη Δύση". Μετά από οκτώ ώρες ενασχόλησης με σενάρια πολέμου, ανέφερε ότι "Το συμπέρασμα ήταν ότι δεν είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε τις χώρες της Βαλτικής". Game over, αυτό είναι το τέλος του ΝΑΤΟ.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ομπάμα συνεχίζει να αποδυναμώνει τον στρατό των ΗΠΑ με περικοπές δύναμη που θα μειώσει τα στρατεύματα πεζικού κατά 40.000, καθώς και μειώσεις σε όλους τους τομείς στο Πεντάγωνο. Στα προαναφερόμενα σενάρια πολέμου, οι αριθμοί γίνονται ακόμα πιο τρομακτικοί. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ έχουν όλο και λιγότερα στρατεύματα για να αναπτύξουν για προληπτική δράση, η ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή της Βαλτικής θα χρειαζόταν 30-60 μέρες και η Ρωσία θα είχε κερδίσει πολύ έδαφος ως τότε. Το τελικό συμπέρασμα αυτών των παιχνιδιών πολέμου είναι ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να υπερισχύσουν εναντίον της Ρωσίας.

Ετοιμάζονται για... παγκόσμιο πόλεμο στο έδαφος της Συρίας; 
Ξεκίνησαν την Επίθεση οι Ρώσοι -Μυστικό σχέδιο Ομπάμα-Πούτιν για χτύπημα κατά των τζιχαντιστών (BINTEO)
Η Μόσχα αποφάσισε να εξαφανίσει το ISIS -Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή -Ανατροπή Ισορροπιών

Εν τω μεταξύ πίσω στον πραγματικό κόσμο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη υποστεί ματ στη Συρία. Η Ρωσία έχει ήδη αποκτήσει ένα σταθερό στρατιωτικό έρεισμα στη Μέση Ανατολή και όπως ο αναγνώστης θα ανακαλύψει σύντομα, η Κίνα στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις [3] για την υποστήριξη της προσπάθειας της Ρωσίας στη Συρία ως μέρος του νέου συνασπισμού των BRICS ώστε να προσπαθήσουν μαζί να καταστρέψουν δήθεν τον ISIS. Ο πραγματικός σκοπός αυτών των κινήσεων εκ σχεδιασμού είναι η Κίνα και η Ρωσία να αναλάβουν τη Μέση Ανατολή. Οι εκδηλώσεις αυτές δεν θα πρέπει να έρχονται ως έκπληξη, καθώς η Κίνα και η Ρωσία ανακοίνωσαν ανοιχτά την εχθρότητά τους προς τις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία τρία χρόνια.

Πόσο σοβαροί είναι οι Κινέζοι και οι Ρώσοι στο να αντισταθούν στις ιμπεριαλιστικές Ηνωμένες Πολιτείες; Λαμβάνοντας υπόψη ότι τόσο ο Κινέζος πρόεδρος Hu και ο Υποστράτηγος Zhang Zhaozhong [4] έχουν απειλήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες με πυρηνικό πόλεμο αν εισβάλουν στο Ιράν, η άποψη των ΗΠΑ λέει ότι αυτή είναι η τελευταία έκδοση του "Άξονα του Κακού", και έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο. Ενώ πολλά τα μάτια είναι στραμμένα στην Ουκρανία, το πραγματικό έπαθλο και το κλειδί για τη φερεγγυότητα των χωρών της BRICS είναι το Ιράν και η βούλησή του να δεχθεί χρυσό έναντι πετρελαίου. Η προστασία της Συρίας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας, επειδή όλοι οι δρόμοι για εισβολή στο Ιράν και οι δρόμοι του πετρελαίου περνούν μέσα από τη Συρία. Και ο χειρότερος εφιάλτης της Αμερικής, μια κοινή στρατιωτική συνεργασία στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ρωσίας και της Κίνας, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

Τα Αραβικά ΜΜΕ Αναφέρουν κινεζικά στρατεύματα με πορεία προς τη Συρία

Το κινεζικό αεροπλανοφόρο Λιαονίγκ CV-16

Σε μια δυνητικά εκπληκτική ανάπτυξη, το Al-Masdar Al-‘Arabi, (AKA) η Αραβική Πηγή [5], αναφέρουν ότι ένα κινέζικο πολεμικό πλοίο πέρασε πρόσφατα πριν 3 μέρες μέσω της διώρυγας του Σουέζ και κατευθύνεται προς τη Συρία για να βοηθήσει τους Ρώσους στην καταπολέμηση του ISIS. Η πηγή ειδήσεων αναφέρεται στον ISIS ως "ανθρώπους των ΗΠΑ που προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση Άσαντ".

Αυτή η είδηση ​​έρχεται ως κατάληξη της πρόσφατης άφιξης ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού, το οποίο έφτασε στο συριακό λιμάνι της Ταρτούς. Αυτή είναι μια δυνητικά καταστροφική εξέλιξη με δεδομένο το γεγονός ότι οι ΗΠΑ παραδέχονται ότι έχουν επιχειρήσεις ειδικών δυνάμεων επί του εδάφους στη Συρία, καθώς σύντομα θα υπάρχει και κινεζική στρατιωτική παρουσία στη Συρία. Η θεμελιακή δομή, η οποία θα περιλαμβάνει τα στοιχεία του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι σχεδόν στη θέση της. Η Συρία θα είναι το σημείο ανάφλεξης για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα ακολουθηθεί από μια ρωσική εισβολή στις χώρες της Βαλτικής. Κάποιοι προτείνουν ότι οι Ρώσοι αντιγράφουν την στρατιωτική στρατηγική των ΗΠΑ και αρχίζουν να οικοδομούν ένα συνασπισμό δυνάμεων στη Συρία. Με άλλα λόγια, η Ρωσία δεν θα αντιμετωπίσει μόνη της τον ISIS [6]. Είναι παρόμοιο με το σχέδιο των ΗΠΑ για τον σχηματισμό μιας «συμμαχίας» δυνάμεων.

Το Κίνητρο της Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας για αποχώρηση από το ΝΑΤΟ

Η Γερμανία έδειξε τη στήριξη της [7] στον Πούτιν που επεμβαίνει στο έδαφος της Συρίας για την καταπολέμηση του ISIS που δημιούργησε η CIA. Η Γερμανία είναι στην άκρη της εξόδου από το ΝΑΤΟ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες απάντησαν με την αποστολή των πιο σύγχρονων πυρηνικών όπλων τους στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα. Εάν το ΝΑΤΟ έπεσε στα βράχια, και σχεδόν σίγουρα έτσι φαίνεται, οι ΗΠΑ έχουν ένα πολύ στενό περιθώριο δράσεων από το οποίο μπορούν να ξεκινήσουν μια επίθεση κατά της Ρωσίας για την καταπολέμηση των κινήσεων της στη Συρία, την αυξανόμενη απειλή της προς τις χώρες της Βαλτικής και τη νέα υπό σχηματισμό εταιρική σχέση με τη Γερμανία η οποία υποσκάπτει το ΝΑΤΟ. Αυτός είναι σαφώς ο σκοπός της αποστολής των πυρηνικών πυραύλων στη Γερμανία, αυτή την εβδομάδα, και αυτό αυξάνει την πιθανότητα ότι ο πόλεμος θα συμβεί σύντομα, και όχι αργότερα.

Η ενδεχόμενη αποστασία της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας είναι εύκολο να προβλεφτεί. Αυτή είναι μια εικόνα, σε αυτήν την περίπτωση, ένας ενεργειακός χάρτης, αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Ο Χάρτης ενεργειακής εξάρτησης της Ευρώπης από τη Ρωσία

Το μόνο που η Ρωσία έχει να κάνει είναι να σταματήσει τις αποστολές φυσικού αερίου αυτόν τον χειμώνα και η Ευρώπη θα παγώσει και το ΝΑΤΟ θα εξαφανιστεί.

Για όποιον διαθέτει δείκτη νοημοσύνης πάνω από τη θερμοκρασία δωματίου, αυτός ο χάρτης είναι ο οδικός χάρτης για την καταστροφή του ΝΑΤΟ. Οι βασικοί σύμμαχοι του ΝΑΤΟ κρατούνται όμηροι από τον Πούτιν μέσω του ενεργειακού εκβιασμού. Το ΝΑΤΟ μπορούσε να επιβιώσει, αν είχε επιτεθεί στη Ρωσία την περασμένη άνοιξη, αλλά πιστεύω ότι αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει με την στρατιωτική συγκέντρωση Ρωσικών δυνάμεων στη Συρία μαζί με την υποστήριξη της Κίνας.

Συμπέρασμα

Μπορείτε να το φανταστείτε, απλώς είναι σαν να ανοίγετε τη λίστα επαφών στο τηλέφωνό σας και σε όλοι οι φίλοι και συνεργάτες σας να έχουν φύγει. Αυτό παθαίνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ακόλουθο σενάριο φαίνεται πλέον πιθανό. Οι ρωσικές και κινεζικές δυνάμεις τελικά να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων της Αμερικής στη Συρία. Η Ρωσία και η Κίνα αποκτούν ένα ισχυρό στρατιωτικό έρεισμα στη Μέση Ανατολή. Οι ΗΠΑ δυσκολεύονται να απαντήσουν. Ωστόσο, η Ρωσία επιτίθεται στην Ανατολική Ευρώπη και εστιάζει τις δυνάμεις της στις χώρες της Βαλτικής. Η Κίνα εκμεταλλεύεται την κρίση και επιτίθεται στην Ταϊβάν και ταυτόχρονα, η Βόρεια Κορέα στέλνει ένα εκατομμύριο άνδρες σε επίθεση εναντίον της Νοτίου Κορέας και καταλαμβάνει την Σεούλ μέσα σε 72 ώρες. Θα απαντήσουν οι ΗΠΑ με πυρηνικά όπλα; Το Πεντάγωνο έχει τρέξει αναμφίβολα αυτό το παιχνίδι πολέμου και δεν πρόκειται να μας πει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να χάσουν.

Σύνταξη-Μετάφραση Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα
Παραπομπές:

  1. http://foreignpolicy.com/2015/09/18/exclusive-the-pentagon-is-preparing-new-war-plans-for-a-baltic-battle-against-russia/
  2. http://www.cyberwar.news/
  3. http://osnetdaily.com/2015/09/china-joins-russian-buildup-in-syria/
  4. http://www.eutimes.net/2011/12/chinese-general-threatens-us-with-world-war-3-over-iran/
  5. http://www.almasdarnews.com/article/chinese-military-personnel-expected-to-arrive-in-syria/
  6. http://themillenniumreport.com/2015/09/u-s-punishes-germany-for-supporting-russian-intervention-in-syria/
  7. http://stateofthenation2012.com/?p=19935
  8. http://www.thecommonsenseshow.com/2015/09/25/china-joining-russia-in-syria-while-germany-prepares-to-leave-nato-in-advance-of-world-war-iii/bi

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'