Προεόρτια Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου: Η Β.Κορέα απειλεί την Τουρκία -Στο πλευρό Ρωσίας, Κίνας, Ιράν

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση στην Μέση Ανατολή αφού σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Βόρεια Κορέα απείλησε την Τουρκία με πυρηνικό ολοκαύτωμα αν επέμβει ξανά στη Συρία στο πλευρό των ΗΠΑ- Σαουδικής Αραβίας!


του Βασίλη Καπούλα
Το μήνυμα που παραδόθηκε σε Τούρκους αξιωματούχους ανέφερε: "απομακρυνθείτε από την Συρία διαφορετικά θα εξαφανίσουμε την Άγκυρα από τον χάρτη!"

Γαλλικό δίκτυο αποκαλύπτει ότι η οργισμένη αντίδραση της Βόρειας Κορέας εξηγείται από το γεγονός ότι ο ένας από τους πιλότους του MiG-29 που πετούσε μαζί με τα Su-30 SM χτες ήταν Βορειοκορεάτης!

Θυμίζουμε ότι η Βόρεια Κορέα, στενή σύμμαχος και του Ιράν, έστειλε το 2013 ένα πλοίο με όπλα και πυρομαχικά για τον συριακό Στρατό αλλά πλοία του ΝΑΤΟ το είχαν εντοπίσει και κατάσχεσαν το φορτίο του.

Συγκεκριμένα, αραβικά ΜΜΕ ενημερώνουν πως η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε επίσημα την συμμετοχή της στον πόλεμο κατά του ISIS στο πλευρό της Ρωσίας και έστειλε ισχυρό μήνυμα στην Τουρκία να απομακρυνθεί από οποιαδήποτε παρέμβαση στην Συρία και να μην υποστηρίξει τις ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία διαφορετική θα εξαφανισθεί από τον χάρτη!

Ρωσικές παραβιάσεις στην Τουρκία -Δεν έγιναν από λάθος καταγγέλλει ο γ.γ του ΝΑΤΟ
Προεόρτια Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου: Η Κίνα συμμαχεί με τη Ρωσία στη Συρία, ενώ η Γερμανία ετοιμάζεται να φύγει από το ΝΑΤΟ
Ετοιμάζονται για... παγκόσμιο πόλεμο στο έδαφος της Συρίας; 
Ξεκίνησαν την Επίθεση οι Ρώσοι -Μυστικό σχέδιο Ομπάμα-Πούτιν για χτύπημα κατά των τζιχαντιστών (BINTEO)
Η Μόσχα αποφάσισε να εξαφανίσει το ISIS -Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή -Ανατροπή Ισορροπιών

Σύμφωνα με έγκριτο γαλλικό δίκτυο η κατάσταση στην Μέση Ανατολή γίνεται πολύ επικίνδυνη μετά τον εγκλωβισμό τουρκικών F-16 από ρωσικό Su-30SM, το οποίο οι Τούρκοι μπέρδεψαν για MiG-29 Fulcrum.

Υπενθυμίζουμε ότι το ρωσικό μαχητικό τους κυνήγησε για πέντε μίλια μέσα στον τουρκικό εναέριο χώρο για να καταδιώξει και να βομβαρδίσει τους ηγέτες των ισλαμιστών για τους οποίους η ΜΙΤ είχε ανοίξει δίοδο προκειμένου να σωθούν.

Το ρωσικό μαχητικό, τους είχε εγκλωβίσει για πέντε λεπτά και 40 δευτερόλεπτα και ο λόγος της σύγχυσης μέσα στον πανικό τους όπως αποκαλύπτεται είναι επειδή τα Su-30SM πετάνε πάντα μαζί με τα συριακά MiG-29 Fulcrum.

Το πιο εκπληκτικό όμως είναι ότι σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε στρατηγικά θέματα υπάρχουν πιλότοι της Βόρειας Κορέας στη Συρία και επιχειρούν με τα συριακά MiG-29.

Η επίσημη αντίδραση της Βόρειας Κορέας που απείλησε με πυρηνικό πόλεμο και εξαφάνιση της Άγκυρας από τον χάρτη εξηγείται με το ότι ο χειριστής του ΜiG-29 που πετούσε μαζί με τα Su-30SM ήταν Βορειοκορεάτης!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στήνεται σκηνικό Γ' Παγκοσμίου Πολέμου αφού στο πλευρό της Ρωσίας έχουν ταχθεί ήδη και Κίνα και Ιράν.

Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'