Σάλος στη Νέα Υόρκη: Ελληνορθόδοξος παπάς, επιδίδονταν σε ακραίο σεξ με την Λατίνα ερωμένη του (ΦΩΤΟ)

Ο kinky παπάς ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά και η ερωμένη του παντρεμένη με Έλληνα ομογενή και είχε 3 παιδιά. Το ζευγάρι μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του.

Ο πατήρ Γεώργιος Πασσιάς 67 χρονών, ιερουργούσε εδώ και 9 χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή  Washington Heights στο Μανχάταν. Δεν είχε δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή και μέχρι και πριν λίγες ημέρες δεν είχε ακουστεί το παραμικρό σχόλιο για εκείνον.



Ο πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, ιερέας στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Υόρκης αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του μετά την κυκλοφορία βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος και η 45 βαφτιστήρα του.



Είναι παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών και ασχολιόταν μόνο με το ποίμνιο και τον ναό του. Ο ιερέας όμως είχε ένα κρυφό ανομολόγητο πάθος. Ήταν σφοδρά ερωτευμένος με μια 45χρονη Περουβιανή, παντρεμένη με Έλληνα ομογενή, και μητέρα 3 παιδιών και μέλος του εκκλησιάσματος του. Η Περουβιανή είχε το ταμπεραμέντο της Λατίνας γυναίκας. Είχε όμορφο πρόσωπο και χείλη και ακόμη ομορφότερο κορμί γεμάτο καμπύλες.

Όπως όλα δείχνουν, ο ιερέας ήταν αυτός που είχε βαπτίσει την 46χρονη Περουβιανή με μαγιό, προκειμένου να παντρευτεί τον Έλληνα σύζυγό της.


Η αδυναμία που είχε στην Περουβιανή έγινε κάποια στιγμή αντιληπτή από το ποίμνιο του και άρχισαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι. Ένας τεχνίτης που είχε πάει να επισκευάσει κάποιο παράθυρο στο ναό είδε μέσα στο γραφείο του παπά τη Λατίνα να κάθεται στα πόδια του. Ο ιερέας πάντως την αποκαλούσε «πνευματική εγγονή» του και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με εκείνη. Και η «εγγονή» άρχισε σιγά σιγά να έχει λόγο και άποψη και έγινε η στενότερη συνεργάτιδα του ιερέα. Σύντομα έγινε διευθύντρια του κατηχητικού του ναού, ενώ πρωτοστάτησε στον έρανο για την αναστήλωση του κτιρίου της εκκλησίας.

Πρωταγωνιστής σε σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών ο Πάπας Φραγκίσκος;
Δαίμονας στέλνει SMS σε Ιερέα μετά από Εξορκισμό


Αλλά και η Λατίνα είχε μια… αδυναμία στον παπά. Το ζευγάρι κάποια στιγμή σύναψε ερωτικές σχέσεις. Το πάθος τους ήταν απερίγραπτο. Έκαναν σεξ όποτε μπορούσαν και όποτε έμεναν μόνοι τους. Σεξ, που πολλές φορές άγγιζε τα όρια της αγριότητας. Ο παπάς είχε πάθος να μαγνητοσκοπεί τις ερωτικές του επιδόσεις και να κρατάει «αρχείο» με δεκάδες κασέτες.

Ο σύζυγος της Περουβιανής ύστερα από κάποιο καιρό υποπτεύθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο γάμο του και άρχισε να παρακολουθεί τη γυναίκα του. Τελικά όχι μόνο την είδε, αλλά με κάποιο τρόπο έφτασαν πολλές κασέτες με τις επιδόσεις της συζύγου του στο σεξ μαζί με τον 67χρονο ιερέα.


Έστειλε τις κασέτες στην Αρχιεπισκοπή και οι άνθρωποι τα έχασαν. Σε κάποιες από αυτές εμφανίζονταν η Λατίνα να πατάει στο πρόσωπο τον ιερέα σε στιγμές άκρατου πάθους και παιχνιδιού ρόλων, ενώ σε μια άλλη κασέτα ο Λατίνα ερωτοτροπεί μόνη της τυλιγμένη σε… σελοφάν. Κρατούσε μια μπανάνα που της χάριζε ηδονή μέχρι που το φρούτο έλιωνε. Σε αυτή την κασέτα φαίνεται ο ιερέας από τον καθρέφτη να φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και να παρακολουθεί εκστασιασμένος την ερωμένη του. Μια τρίτη κασέτα δείχνει τον παπά να κάνει στοματικό σεξ στη λατίνα ερωμένη του ενώ εκείνη φοράει μόνο το καλσόν της.


Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας παύτηκε από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει. Στη συνέχεια με ιδιόχειρο σημείωμα του ενημέρωσε τους πιστούς του Ιερού ναού του Αγίου Σπυρίδωνα ότι: ««Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι».

Παράλληλα, ο ιερέας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Νέα Υόρκη και να μετακομίσει στο σπίτι της κόρης του στο Σικάγο, ενώ η πέτρα του σκανδάλου συνεχίζει να ζει στο Μπρούκλιν με τα τρία ανήλικα παιδιά της.


Η Περουβιανή μετανιωμένη όπως είπε ο σύζυγος της, επέστρεψε στο σπίτι και το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει τη σχέση του. Ο ιερέας είχε βαπτίσει ορθόδοξη την Λατίνα προκειμένου να μπορέσει να παντρευτεί την ομογενή σύζυγο της.

Το σκάνδαλο άρχισε να αποκαλύπτεται μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, όταν το ζευγάρι του είχε εξομολογηθεί την αλήθεια. Έτσι, ο αρχιερέας είχε αποπέμψει τον πατήρ Γεώργιο από τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο δεύτερος αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη θέση του, όταν τα βίντεο εστάλησαν ανώνυμα στην εφημερίδα «New York Post», η οποία έκανε και την αποκάλυψη.

Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'