Εκπληκτικό animation εξηγεί τη βρώμικη δουλειά των Οικονομικών Δολοφόνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Οικονομικοί δολοφόνοι: Ένα εκπληκτικό animation που εξηγεί τη βρώμικη δουλειά τους
«Εμείς οι οικονομικοί δολοφόνοι, είμαστε οι πρώτοι που μπορέσαμε να φτιάξουμε μια παγκόσμια οικονομική αυτοκρατορία, μυστική.» Λέει ο John Perkins, ένας οικονομικός δολοφόνος που είχε ηγηθεί σε αποστολές στη Λατινική Αμερική.


Τι κάνουν λοιπόν οι οικονομικοί δολοφόνοι; 

Βρίσκουν μια χώρα με πολλές πλουτοπαραγωγικές πηγές, δανείζουν στην χώρα αυτή πολλά χρήματα από την παγκόσμια τράπεζα ή κάποια αντίστοιχη, τα χρήματα δεν πηγαίνουν ποτέ στη χώρα, αλλά στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που «επενδύουν». Οι εταιρείες αυτές κάνουν έργα, τα οποία απολαμβάνει ένα πολύ μικρό ποσοστό των κατοίκων, καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν την άνεση να τα αποκτήσουν και να τα οικειοποιηθούν.

Μετά, ολόκληρος ο λαός και η η χώρα βρίσκεται χρεωμένη, και καθώς δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη της, οι οικονομικοί δολοφόνοι ξαναπάνε, και την εκβιάζουν. «Αφού δεν μπορεί να μας πληρώσει, την εξαναγκάζουμε να μας δίνει τα αγαθά που παράγει (πετρέλαιο, αέριο, χρυσό) σε εξευτελιστικές πηγές, την βάζουμε να ψηφίζει υπέρ μας στον ΟΗΕ και σε διεθνείς οργανισμούς, και να τοποθετούμε στρατιωτικές βάσεις στο έδαφός της.

«Όταν αποτυγχάνει αυτό, τότε βρίσκουμε έναν τρόπο να ανατρέψουμε ή να δολοφονήσουμε τους ηγέτες της, και αν αποτύχει και αυτό, όπως στο Ιράκ, τότε στέλνουμε τον στρατό.
Ο Perkins δεν θεωρεί ότι γι αυτό φταίει ο καπιταλισμός γενικά, αλλά ο συγκεκριμένος καπιταλισμός που εφαρμόζεται παντού σήμερα, και που έχει δημιουργήσει έναν εξαιρετικά άδικο, ασταθή, και επικίνδυνο κόσμο.

Συνεχίζει λέγοντας ότι γνώρισε πολλούς ένοπλους αντάρτες (τρομοκράτες τους ονομάζει ο ίδιος) αλλά ότι δεν γνώρισε κανέναν που ήθελε να γίνει «τρομοκράτης».

«Είναι απελπισμένοι άνθρωποι» τονίζει, και συνεχίζει λέγοντας πως «αν θέλουμε να απαλλαγούμε από την τρομοκρατία, πρέπει να απαλλαγούμε από τις ρίζες αυτού του καρκινώματος που διαλύει το σύστημα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε, ότι δεν μπορούμε σήμερα να μιλάμε για εθνική ασφάλεια, χωρίς να καταλάβουμε ότι όλος ο πλανήτης είναι το σπίτι μας».

Δείτε εδώ:


Δείτε εδώ ένα δημοσίευμα. Έχει γίνει τρία χρόνια πριν. Δεκέμβριος 2012. Στην Ελλάδα, κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά τότε.

Οι οικονομικοί δολοφόνοι στην Ελλάδα

Η πυραμίδα έχει πολλά ψάρια, έχουμε γράψει. Πάνω από την Τρόικα βρίσκονται οι οικονομικοί δολοφόνοι των πολυεθνικών, οι οποίοι «δολοφονούν» τις οικονομίες των κρατών. Αφού τα αφεντικά τους βάζουν στο μάτι τον πλούτο μιας χώρας, εγκρίνονται δάνεια από μεγάλους οργανισμούς, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα για «έργα» και δήθεν «ανάπτυξη». Τα λεφτά βέβαια πηγαίνουν σε «άλλες» τσέπες. Στο τέλος αναλαμβάνουν οι οικονομικοί δολοφόνοι, προκειμένου να αποτελειώσουν την «δουλειά».

Εκβιάζουν τις κυβερνήσεις και τους λένε: «αφού δεν μπορείτε να ξεχρεώσετε, θα κάνετε ότι λέμε εμείς». Ταυτόχρονα πλησιάζουν άτομα που… ανησυχούν για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και οργανώνουν πραξικοπήματα ή αντάρτικα σε πόλεις, έτσι ώστε να πιέζουν τους πολιτικούς που δεν θέλουν να υπακούσουν. Σε άλλους απειλούν την ζωή τους και άλλους τους κρατούν στο χέρι και όταν έρθει η ώρα τους «ξεμπροστιάζουν» με.. διαρροές στοιχείων (βλ. wikileaks).

Διαβάστε την είδηση από το Newsit και το ΕΘΝΟΣ για να μην λέτε ότι όλα βγαίνουν από το μυαλό μας. H προσπάθεια οικονομικής εξαθλίωσης της Ελλάδας, ξεπουλήματος και συγκέντρωσης του πλούτου της μαζί με πλούτους άλλων κρατών συνεχίζεται και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
Για έναν άγριο οικονομικό πόλεμο που είναι σε εξέλιξη με κύριο οργανωτή την τρόικα, κάνει λόγο σε εκτενές δημοσίευμά του το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Σύμφωνα με αυτό, στρατιές ξένων που ειδικεύονται στο λόμπινγκ προς τα κέντρα των πολιτικών αποφάσεων, εκπρόσωποι εταιρειών που αναλαμβάνουν εργολαβικά την αποδόμηση δημοσίων προσώπων κατά την αγγλοσαξονική πρακτική, ξένοι δημοσιογράφοι που λειτουργούν σε διατεταγμένη υπηρεσία μεγάλων πολυεθνικών και αντιπρόσωποι διεθνών οίκων που πιέζουν τις τράπεζες να αγοράσουν κοψοχρονιά δάνεια για να βγάλουν στο σφυρί επιχειρήσεις που βρέθηκαν σε δυσχερή θέση εξαιτίας της ύφεσης κατακλύζουν τους τελευταίους μήνες την Αθήνα.

Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας, που οργανώνουν ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι να επηρεάσουν δραστικά τις αποφάσεις στην Ελλάδα, να χειραγωγήσουν την ελληνική κυβέρνηση αλλά και το πολιτικό σύστημα συνολικά, να συκοφαντήσουν την εγχώρια επιχειρηματική τάξη και σταδιακά να περάσουν τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και τα φιλέτα της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας σε ξένα χέρια, έναντι εξευτελιστικού τιμήματος.

Η Ελλάδα, τονίζεται στο δημοσίευμα, παρέχει έτσι μια καταπληκτική ευκαιρία για το ξένο επιθετικό κεφάλαιο να αγοράσει «μπιρ παρά» τα πιο θεμελιώδη κομμάτια της ελληνικής οικονομίας. Τις τράπεζες, την τουριστική βιομηχανία της, την ενέργεια, τις υποδομές της, τα καλά ακίνητα και τις κατασκευές της. Επισημαίνει ότι όταν η κρίση θα είναι παρελθόν, ο παραγόμενος εθνικός πλούτος θα ανήκει σε ξένα χέρια. Το ορμητήριο των «οικονομικών δολοφόνων», όπως τους ονομάζει η εφημερίδα, είναι το Λονδίνο. Φθάνουν στην Αθήνα και με την βοήθεια μισθοφόρων τους υποδεικνύουν στην τρόικα πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τους «τεμπέληδες Ελληνες» και τους «διεφθαρμένους επιχειρηματίες».

Συναντιούνται στα πολυτελή ξενοδοχεία του Κέντρου και στην Κηφισιά. Επισκέπτονται τους εκπροσώπους της τρόικας, τη μόνιμη αντιπροσωπεία του ΔΝΤ, τους παραδίδουν χαρτιά, σημειώσεις, ονόματα, τους μεταφέρουν φήμες, ασκούν πιέσεις.

Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'