Σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 καταστρέφεται η ανθρωπότητα, σύμφωνα με χριστιανική ομάδα στις ΗΠΑ

Σας έλειψαν οι προφητείες καταστροφής της Γης; Εμένα πάλι όχι αλλά τι να κάνω η έρμη που έπεσα πάλι πάνω του. Λοιπόν σήμερα τετάρτη το ανθρώπινο είδος καταστρέφεται...Made by God.


Ενώ ο πλανήτης μας μπορεί να επιβίωσε από το ματωμένο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, αλλά και τις προφητείες για την έλευση του αντιχρίστου στο Ισραήλ και επίσης τον μετεωρίτη του Πουέρτο Ρίκο, τελικά θα καταστραφεί οριστικά σήμερα Τετάρτη, στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με μια χριστιανική οργάνωση που προειδοποιεί προειδοποιήσει.

Η παρέα eBible, μια online ομάδα που εδρεύει κοντά στη Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ, βασίζει την πρόβλεψή του αφανισμού του Οκτωβρίου σε έναν προηγούμενο ισχυρισμό ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Μαΐου 2011. Αν και ο ισχυρισμός αυτός αποδείχθηκε ψευδής, η οργάνωση είναι σίγουρη ότι έχει τη σωστή ημερομηνία αυτή τη φορά.

"Σύμφωνα με τα όσα η Αγία Γραφή παρουσιάζει, φαίνεται ότι, η 7 Οκτωβρίου, θα είναι η μέρα για την οποία μιλάει ο Θεός: κατά την οποία, ο κόσμος θα πεθάνει", είπε ο Chris McCann, ηγέτης και ιδρυτής της ομάδας, του online συλλόγου Χριστιανών που εδρεύει στη Φιλαδέλφεια.

"Θα φύγουμε για πάντα. Εκμηδενισμένοι".

Ο McCann είπε ότι, σύμφωνα με την ερμηνεία της Βίβλου, ο κόσμος θα εξαλειφθεί "με φωτιά".

Το ματωμένο φεγγάρι -μια σεληνιακή έκλειψη σε συνδυασμό με το "σούπερ φεγγάρι" - εμφανίστηκε στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτό συνέβη παρά τις όποιες προβλέψεις που είχαν σημάνει την έναρξη της Αποκάλυψης. Ορισμένοι θρησκευτικοί ηγέτες είχαν πει ότι το ματωμένο φεγγάρι θα προκαλέσει μια αλυσίδα γεγονότων που θα μπορούσαν να κάνουν τον πλανήτη μας να καταστραφεί μέσα σε μόλις επτά χρόνια.

Σύμφωνα με αυτή τη νέα πρόβλεψη, ωστόσο, δεν θα υπάρξει καμία αναστολή της εκτέλεσης. Την ημέρα της 7ης Οκτωβρίου, ο κόσμος θα τελειώσει.

"Ο Θεός κατέστρεψε την πρώτη γη με νερό, με μια πλημμύρα, στις ημέρες του Νώε. Και λέει ότι δεν θα το κάνει αυτό ξανά, όχι με νερό. Αλλά λέει στο 2ο του Πέτρου 3 ότι θα την καταστρέψει με φωτιά", δήλωσε ο McCann.

Η προσδοκία ότι ο κόσμος τελειώνει αυτό το φθινόπωρο προέρχεται από μια προηγούμενη πρόβλεψη του Harold Camping, έναν παρουσιαστή χριστιανικού ραδιοφώνου με έδρα στην Καλιφόρνια. Το 2011 χρησιμοποίησε τον ραδιοφωνικό σταθμό του, το Οικογενειακό Ραδιόφωνο, να ενημερώσει τους ανθρώπους ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Μαΐου του ίδιου έτους. Όταν αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος, ο Camping αναθεώρησε την πρόβλεψη του για τον Οκτώβριο του 2011. Αυτό, επίσης, αποδείχθηκε λάθος, και ο Camping αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή αμέσως μετά. Πέθανε το 2013, σε ηλικία 93 ετών.

Όμως ο McCann πιστεύει ότι η πρόβλεψη για την 21η Μαΐου του 2011 του Camping είχε κάποια αλήθεια. Εκείνη τη μέρα είχε δηλωθεί ως «ημέρα της κρίσης», επειδή στην πραγματικότητα ήταν η μέρα ο Θεός σταμάτησε την διαδικασία επιλογής για το ποιοι εκκλησιάζοντες θα επιβιώσουν την σφαγή της Τετάρτης, είπε ο McCann.

Μετά από την 21 Μαΐου 2011, ο Θεός έστρεψε την προσοχή του στο να αποφασίσει ποιοι μη πιστοί θα σωθούν, σύμφωνα με τον McCann. Η κοινότητα της eBible πιστεύει ότι ο Θεός είπε ότι θα αφιερώσει 1.600 ημέρες στο έργο αυτό -φέρνοντας μας τελικά έως τις 7 Οκτωβρίου 2015.

"Υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ότι αυτό θα συμβεί", είπε ο McCann, αν και το έκανε να αφήνει κάποια περιθώρια για λάθη: "Που σημαίνει ότι υπάρχει μια απίθανη πιθανότητα ότι δεν θα το κάνει".

Η κοινότητα eBible, η οποία McCann φρόντισε να επισημάνει, ότι δεν είναι εκκλησία, είναι κατά κύριο λόγο online οργάνωση. Η ομάδα αυτή συνεδριάζει μια φορά το μήνα, ωστόσο.

Οι επιστήμονες έχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με το πότε η γη θα καταστραφεί, αν και κανένα από τα δεδομένα δεν καταλήγουν σε αυτή την Τετάρτη. Η πιο ευρέως αποδεκτή θεωρία είναι ότι ο ήλιος, ο οποίος ήδη αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία του, θα επεκταθεί και καταπιεί τον πλανήτη. Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί το συντομότερο σε 7,6 δις χρόνια.

Είτε ο πλανήτης καταστρέφεται την επόμενη εβδομάδα ή μερικές χιλιάδες εκατομμύρια χρόνια στο μέλλον, τα σχέδια του McCann για την ερχόμενη εβδομάδα θα παραμείνουν τα ίδια. Ο ίδιος και η σύζυγός του, ένας πιστός συνεργάτης στην ημερομηνία Τέλους της Τετάρτης, είχαν τρία γενέθλια της οικογένειας πριν, τα οποία σχεδίαζαν να γιορτάσουν.

Σύνταξη-Επιμέλεια Γεωργακοπούλου Μαρία για τα Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'