Ο Ιδρυτής της Tesla Motors προτείνει να ρίξουμε πυρηνικά στον Άρη -Δείτε γιατί (BINTEO)


Ο Elon Musk, είναι πολυεκατομμυριούχος, ιδρυτής και διευθυντής της Tesla Motors. Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Tony Stark τον μυθικό πολυεκατομμυριούχο και σούπερ ήρωα Iron Man.
Ωστόσο πλέον ο Elon Musk σαφώς προπορεύεται για τον τίτλο του Υπερκακού του Σύμπαντος, γιατί στην εκπομπή "Late Show με τον Stephen Colbert", πρότεινε δύο τρόπους για να γίνει ο Άρης φιλόξενος για τον άνθρωπο.


Υπάρχει ένας αργός τρόπος και ένας γρήγορος, και οι δύο, δήλωσε ο Musk, έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη.

Ο αργός τρόπος είναι να πλημμυρίσουμε τον πλανήτη με αέρια του θερμοκηπίου και να προκαλέσουμε ένα είδος πλανητικής θέρμανσης και κλιματικής αλλαγής στον Άρη με το πέρασμα του χρόνου.

Ο γρήγορος τρόπος έχει πολύ μεγαλύτερο... ενδιαφέρον.

Ο Elon Musk πολυεκατομμυριούχος και
ιδρυτής της Tesla Motors
"Ο γρήγορος τρόπος είναι να ρίξουμε θερμοπυρηνικά όπλα πάνω στους πόλους", δήλωσε ο Musk κοιτάζοντας κατάματα.

Δείτε επίσης:

«Είσαι ένα Σούπερκακός!» απάντησε ο Colbert . "Ο Σούπερμαν δεν λέει, «ας ρίξουμε πυρηνικές βόμβες». Αυτό το λέει ο υπερκακός ο Λεξ Λούθορ, ο άνθρωπος."

Αυτός θα ήταν ένας τρόπος για κάνουμε το Άρη φιλόξενο για τον άνθρωπο. Και πώς προτείνει ο ίδιος να πάμε στον Άρη με λογικό κόστος; Με τους επαναχρησιμοποιήσιμους πυραύλους του SpaceX, φυσικά. Η τελευταία δοκιμή της τεχνολογίας αυτής, η οποία αφορούσε την προσγείωση του σκάφους σε μια κινούμενη βάρκα στον ωκεανό, απέτυχε θεαματικά όταν αναποδογύρισε και εξερράγη.

Αλλά μέσα σε δύο με τρία χρόνια, ο Musk είπε στον  Colbert, ότι θα είναι έτοιμοι για τούς ανθρώπους επιβάτες. Ναι, πραγματικά -ο Musk πιστεύει ότι άνθρωποι σαν εσάς ή σαν εμένα θα μπορούσαν να μπουν σε ένα σκάφος SpaceX και να αρχίσουν τα ταξίδια γύρω στο διάστημα.

Είναι έτοιμοι οι πύραυλοι; Θα πρέπει να είναι: το SpaceX θέλει πραγματικά να χρησιμοποιήσει τους επαναχρησιμοποιήσιμους πυραύλους του για να πηγαίνει τους αστροναύτες της NASA στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε ο Musk.


Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και κρύβει πολλές πτυχές. Θα ακολουθήσουν κι άλλα άρθρα πάνω σ' αυτό.

Άλλωστε τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'